reklama
Sandi
Fanka BB :)
hej :-) a ja dzisiaj od rana na zakupach szalalam wrocilam dopiero o 19tej do domu (pomojajac fakt ,ze wyszlam przed poludniem) i solarke tez dzis zaliczylam
problemy z usypianiem ciag dalszy ...
ja w sylwka mam wolne ale za to 1stycznia ide na nocke
problemy z usypianiem ciag dalszy ...
ja w sylwka mam wolne ale za to 1stycznia ide na nocke
A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
ja na wolnym jestem od 20 grudnia i jest super
Sandi zaszalałaś ;-)
ja na wolnym jestem od 20 grudnia i jest super
Sandi zaszalałaś ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
hej,
a my chyba musimy wybrać się po zakup kubusia puchatka, bo Piotruś ostatnio bardzo go sobie upodobał,
dzis np. spał z nami w łóżku, do tego z torbą prezentową, na której był kubus i nie mogłam jej wyrzucic, bo ryk straszny,
ale u nas dzis pięknie, słoneczko, szadź na drzewach, lekki mrozek, cudo, zaraz ruszamy na spacer;-)
a my chyba musimy wybrać się po zakup kubusia puchatka, bo Piotruś ostatnio bardzo go sobie upodobał,
dzis np. spał z nami w łóżku, do tego z torbą prezentową, na której był kubus i nie mogłam jej wyrzucic, bo ryk straszny,
ale u nas dzis pięknie, słoneczko, szadź na drzewach, lekki mrozek, cudo, zaraz ruszamy na spacer;-)
Lajla83
Witam
a ja dziś znów do pracy bleeeeeee zazdroszczę ci Agutku
moja niuńka przed 40 minut marudziła i nudziła się jak mops więc mówię że idziemy spać i rzeczywiście jest teraz pora spania a gwiazda bawi się w najlepsze w pokoju
u nas mroźno wczoraj jak wracałam z pracy to chyba miałam rekordowy czas powrotu do domu
a ja dziś znów do pracy bleeeeeee zazdroszczę ci Agutku
moja niuńka przed 40 minut marudziła i nudziła się jak mops więc mówię że idziemy spać i rzeczywiście jest teraz pora spania a gwiazda bawi się w najlepsze w pokoju
u nas mroźno wczoraj jak wracałam z pracy to chyba miałam rekordowy czas powrotu do domu
elahar
mama Madzi
hej
ja w pracy ale zaraz sie zmywam
Mieszka nam sie super. Większe mieszkanie, bliżej sklepy i ogólnie więcej rzeczy na plus. Ale sporo jeszcze musimy dokupić potrzebnych rzeczy.
Ja jeszcze jakiś czas będę zabiegana ale powoli już mi się sytuacja normuje.
Zdrówka dla wszystkich i na razie.
ja w pracy ale zaraz sie zmywam
Elahar, jak wam się mieszka
Mieszka nam sie super. Większe mieszkanie, bliżej sklepy i ogólnie więcej rzeczy na plus. Ale sporo jeszcze musimy dokupić potrzebnych rzeczy.
Ja jeszcze jakiś czas będę zabiegana ale powoli już mi się sytuacja normuje.
Zdrówka dla wszystkich i na razie.
Ewelina z Bydgoszczy
Mieszka nam sie super.
.
to bardzo fajnie
a my bylismy na spacerku, żałowałam że nie wzięłam aparatu, taka sceneria, Piotrus wybawił sie z dziećmi, raz zaliczył glebę:-(, ale obłożyłam wargę lodem i jakoś przeszło,
teraz wszyscy sobie odsapniemy na drzemce;-)
reklama
A
Agutek
Gość
elahar fajnie, ze jesteście już na nowym mieszkanku, fajnie tak się urządzać :-)
moja córa od tygodnia nie chce jeść obiadów tylko coś pomemla i zostawia a za to w kółko by mleko piła w nocy, rano, w południe, zamiast obiad, przed drzemką, na kolację, w kółko!
ja się wreszcie zmobilizowałam i poszłam do lekarza z moimi bólami pleców
od poniedziałku zaczynam fizjoterapię :-)
rok czasu się zbierałam
jeszcze za rtg zębów muszę się zabrać i zrobić porządek z ósemkami, bleee...
moja córa od tygodnia nie chce jeść obiadów tylko coś pomemla i zostawia a za to w kółko by mleko piła w nocy, rano, w południe, zamiast obiad, przed drzemką, na kolację, w kółko!
ja się wreszcie zmobilizowałam i poszłam do lekarza z moimi bólami pleców
od poniedziałku zaczynam fizjoterapię :-)
rok czasu się zbierałam
jeszcze za rtg zębów muszę się zabrać i zrobić porządek z ósemkami, bleee...