reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

co do jeansow to mam 3pary lee :tak:i jestem z nich mega zadowolona:tak:ale jakos do innych firm z tych lepszysz nie moge sie przekonac :no:zawsze mi cos nie pasi ,a z lee zawsze cos wybiore :tak::-)ale ceny tez sa ...pip...:baffled: reszte jeansow jakie posiadam to takie typowe "rynkowe":rofl2:

reklama
Hello

STO LAT MADZIK!

Miloku, trzymaj się trzymaj, jeszcze tylko 4,5 dnia

Jeansy kupuje firmowe, bo sa naprawdę rewelacja i nie szkoda mi kasy, bo świetnie leżą i sa bardzo wygodne

ja niestety na shopping się nie wybiorę jeszcze dzisiaj, kuruję się i sprzedałam znowu Mika babci na pół dnia, i słodkie lenistwo, trochę tylko zgarnęłam coby w bałaganie nie siedzieć

Witam
i po swiętach:tak:
mojemu m kupiłam nawigacje samochodową cieszył się jak wariat:-D

ja planuje zakup levisów od kiedy urodziłam i zawsze odkładam bo twierdze że najpierw musze schudnąć do takich super spodenek:tak:
madzikm przyłączam się do dietujących:tak: na tańcu brzucha robimy szimi czyli takie wibracje ciałem:tak: podobno rewelacja na celulit i zbędny tłuszczyk na udach i biodrach:tak: tylko chyba najpierw trzeba się zawibrowac na smierć:baffled: więc myślę o zakupie takiego pasa wibrującego do pomocy:-p aha i popijam phu erh:tak:
i oczywiście spóźnione buziaczki urodzinowe!!!!!!!

Sandi wydałaś mnie:-p

Agutek też byłam dzisiaj połazic po sklepach ale u nas ludzi dużo:baffled:

do nas dziś przychodzą znajomi w sumie 11 osób:szok: idę coś pomóc m bo siedzi bidok od 2 godzin w kuchni:baffled:

ups, sporo :dry:
ja tak średnio jedne na rok muszę kupić, bo się mi zawsze nogawki strzępią :rolleyes2:
no chyba, że takie dłużej wytrzymują to wtedy ok :tak:

ja mam problem, bo jak znajdę swój rozmiar w pasie to od razu nogawki są dłuższe i muszę latać do krawca i skracać :dry:
pewnie w oryginałkach to każdy rozmiar się znajdzie :tak:

reklama
Do góry