reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzkim, rzeczywiscie, rocznik 76.
sandi, byc moze, niepamietam, wiec nie zaprzeczam:-):sorry2:
pozatym , tak wogole mam trojke , corcie 10 lat, syn 5 lat i najmlodszy prawie 2:-) rocznikowo to wypada 4 lata roznicy miedzy kazdym:happy:

reklama
i ostatnio tez mamy problemy ze spaniem :-(juz pisalam jakis czas temu pozniej kilka dni bylo dobrze :tak:a dzis znow cyrk na kolkach ...:-(

:happy:sandi, a ja swojego lulam, tzn biore na rece, kolysze i nuce lulaj,z e ejzuniu, albo klade sie z nim ciagnie butle mleka i zasypia. a pozniej odkladam go do lozeczka i spi, ostatnio nawet zaczal noc przesypiac cala. przyjdzie czas, ze sam bedzie zasypial. tyle mojego co sie nim naciesze.:rofl2::blink:
dzisiaj u nas znowu zimno, niby 3 stopnie, ale wiatr taki lodowaty wieje. a poprzedni caly tydz slonce i nawet 11 stopni.

Ostatnia edycja:
kik - ja juz dluuugo nie lulam Malenkiej :no: a nacieszyc sie nia moge przez caaly dzien :-) i w nocy tez sie moge napatrzec :tak::-) spi ze mna w lozku :zawstydzona/y::sorry2:

kik - mala oczywiscie swoje lozeczko tez ma :tak:ale niestety woli mamusi ;-):-D

dziewczyny macie moze na sprzedaz karuzelke do lozeczka z projektorem?:confused: kolezanka szuka :tak:

sandi, a ile takie karuzelki w pl kosztuja? ja mam dwie, jedna chyba z kubusiem, a druga z jakimis miskami. u nas na lumpku lub car boocie mozna takie cos z agrosze kupic.

Debiutantko na szczęście w sylwestra nie pracuje,bo sie podzieliliśmy:) mam wolne aż do 4 stycznia:) u nas w auchan też dziś od 9 bylo pełno ludzi, ale szału z wyprzedażą nie ma. Ja też poluje na spodnie i nic nie ma, jak sie wkurze to pojde na rundę po lumpexach. Musze jeszcze poszukać Ignasiowi przebranie na zabawę karnawałową w żłobku :)

reklama
hej ale zimno i zaczyna snieg padac:-)Soppana dobrze ,ze sylwek wolny,ja od stycznia wracam do pracy ,ale tak mysle gdzie?a czasem w lumpiku na ulicy Witosa sa stroje karnawalowe{dostawa we wtorki}Witaj Kik ja tu tez troszke nowa jestem:tak:Bylam dzis u kuzynki na winku i mam zgage.

Do góry