reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My poleźliśmy na spacer i połazić po sklepach żeby jakieś spodnie sobie znaleźć i przy okazji kupić czapę młodej, ta co ma lekko przydużawa jest i nie miałam nic w razie czego na zmianę. Niestety znowu nie było idealnego rozmiaru i ma kolejną lekko większą, ale ciul z tym :rofl2:
Jak fajnie pusto w sklepach było hehe :-D

hej:-)

mroźno, mroźno:tak:

My wybywamy po obiedzie wymienić prezent:-Dto już tradycja u mnie:-D m się wkurza jak diabli:-D

aguteka jakich spodni szukałaś?
ja planuję poszaleć na wyprzedażach w Kraku;-)

fredzikja się chcę z sadełka odchudzać:tak:
vacu vell czy jak to się pisze u nas bardzo popularne, podobno szybko efekty są:tak:
ja zacznę brać clarinol CLA, ograniczę jedzenie i będę robić brzuszki:blink:
z domkami nie pomogę, chyba, że w Bieszczady chcesz;-)

madzikm a co wymieniasz? :-D
jeansów szukałam ;-)

łańcuszek nie pasujący to czaroitu, bo mówiłam weź wisior i dopasuj, a on nie! sam wybierze:crazy:

ja się zastanawiam czy nie wydać więcej kasy i kupić sobie wreszcie porządne jeansy, które będą wygodne i dobrze się ułożą bo dotychczas zawsze szkoda mi kasy:dry:

Ostatnia edycja:
ach te chłopy :-D normalka hehe ;-)
ja też zawsze tańsze jeansy kupuję, bo też mi szkoda kasy :dry:
ale powiem ci, że raz się wybrałam do sklepu poprzymierzać wragnlery, lee itp. i też pani nie mogła mi dopasować by idealnie leżały niestety :-p
my kupowaliśmy dziś w Private Member, bo były obniżki a do tego mam kartę stałego klienta, więc nie wyszło drogo.

ach te chłopy :-D normalka hehe ;-)
ja też zawsze tańsze jeansy kupuję, bo też mi szkoda kasy :dry:
ale powiem ci, że raz się wybrałam do sklepu poprzymierzać wragnlery, lee itp. i też pani nie mogła mi dopasować by idealnie leżały niestety :-p
my kupowaliśmy dziś w Private Member, bo były obniżki a do tego mam kartę stałego klienta, więc nie wyszło drogo.

a takie miękkie są?
bo ja w sowich to się czuję jak w kombinezonie i jak tyklo wejdę do domu to ściągam:dry:

reklama
Do góry