reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam. chyba pierwszy raz tu zagladam. tez mam malucha z marca. mozna sie przylaczyc?:sorry2:
probuje ustawic se profil, moze cos wykombinuje.

Ostatnia edycja:
Witam po świętach,taka bylam zapracowana,ze nie miałam kiedy zajrzeć przed swietami:( w wigilię do samej 16 w pracy, na szczęście kolega jechał po drodze wiec mnie zabrał. Wigilię mieliśmy późno,bo najpierw zwierzęta:) Ignaś przeżył spotkanie z Mikołajem i taki był przejęty ze dopiero na drugi dzień jak oglądał na komórce to poznał kto sie przebrał:) ja wrocilam i pracuje a oni zostali Cdn.

Witam się i ja po Świętach

Na wstępie komunikuję, że ja się jak najbardziej pisze na odchudzanie bo wyglądam na 4 - 5 miesiąc ciąży....:szok:. Dramat. W Wigilię byłam na badaniach okresowych (tzn. po skierowanie) i się zważyłam..............:baffled:

Blue trzymaj się i obyś wyszła z tych stanów. Ciekawe co Cię tak dopadło akurat teraz. Ja też mam chyba jakąs nerwice bo co jakiś czas mnie serce pobolewa i kiedys byłam z tego powodu na EKG i dostałam jakieś tabletki. Pod wpływem stresu mnie "bierze".

Miloku ta Twija teściowa to potrzebuje ekstremalnych sytuacji żeby się opamiętać ale lepiej późno niż wcale. Trzymaj sie do nowego roku i zaciskaj nogi :-).

Pooka z Ciebie to taki pracuś, że nawet chorujesz w Święta :-D. Kuruj się!!

Roksi, dobrze masz z tym mężem w kuchni :tak:. Mój pomaga w razie potrzeby ale raczej wiodącej roli by nie odegrał ..

Soppana przechlapane masz z tym pracowaniem w świątek - piątek.. W Sylwestra pewnie też będziesz długo siedziec.

Sandi a w UK tylko 1 dzień Świąt? Czy musiałas w Święto pracowac? (właśnie w TV mówili o wyprzedażach w UK :tak:)

Witam kik1976 w gronie marcowych mam :tak:.

U nas też od kilkunastu dni cyrki ze spaniem. Nie obejdzie sie bez ryku bo tylko ja mogę go uśpic :crazy: tzn. leżę obok niego, smyram po ręce (moja Mama mówi, że sami go tego nauczyliśmy ale jak mam odmówić pierworodnemu pieszczot i smyrania...) on wymyśla tez co chwile - nocnik, wyłażenie z łóżka, włażenie mi na głowę :crazy: i zasypia ostatnio ok 22 a ja juz potem nie mam na nic siły i najczęściej też idę spać albo zasypiam przed TV. Może te nasze dzieci znów mają jakiś kryzys...:baffled:?

Agutek, jak chcesz oryginalne jeansy to teraz masz teraz okazje cos za mniejsze pieniadze upolowac. A ja kupiłam jeansy w Kappahlu i tez mi sie w nich bardzo dobrze chodzi i nawet nie musiałam podwijać a mam zawsze ten problem co Ty - jak juz w tyłku dobre to za długie :crazy:. A kosztowały jakies 70zł (też z wyprzedaży).

My dzis pojechaliśmy do centrum handlowego (jedno się nam przez Swięta spaliło :tak:) i byliśmy godzine po otwarciu a tam pełen parking i pełno ludzi..:baffled:. A wyprzedaże owszem, już są ale jakoś nie widziałam powalających a już na pewno nie ciuchów dla dzieci - np. 10zł mniej przy cenie 70-80zl to żadna atrakcja. W Coccodrillo już babki wieszały metki że wyprzedaż ale nie było cen więc o każdą rzecz trzeba się było pytać i chyba tez super przecen nie było. Tak że wróciłam z niczym bo z M też nie miałam sumienia po wszystkich interesujących mnie sklepach chodzić. W H&M mało rzeczy przecenionych a dla chłopaków to już w ogóle mało. Może za jakiś czas zaczną czyścić magazyny i wszystko poprzeceniają... Teraz to żałuje, że w Wawie nie mieszkam bo tam jest chyba większy wybór.

największe przeceny w połowie stycznia:tak:
my rok temu byliśmy 13 i już wszystko przebrane:szok:

jenyyy nie dałabym 300zł za spodnie:szok:
kosmiczna cena:szok:

kikzapraszamy:-)jesteś z roku mojego m, o ile te cyferki to rok urodzenia;-)

Dobry wieczór :)

witaj Kik :)

a u nas z zasypianiem całkiem nieźle ostatnio, mamy rytuał którego z grubsza się trzymamy i wkładam do łóżeczka i wychodzę, kiedyś latałam do niego po kilka razy a teraz dwa, trzy tylko
a straszne były problemy z tym jego zasypianiem (nie wiem czy pamiętacie), bo jak tu zaczynałam z Wami pisać to jeszcze zasypiał chyba przy cycku i ze mną w łóżkui..

madzik, na Bieszczady też poproszę o namiary.
hmm, właśnie sobie przypomniałam, ze kiedyś byłam w Ojcowie i niesamowicie mi się tam podobało :tak:
witaj kik :-)

reklama
witaj kik a mnie sie zdaje ,ze juz kiedys sie z nami "witalas" i sie zgubilas :blink:

debiutantko nie 2dni swiat sa :tak: tylko ,ze ja musialam isc na dodatkowy (przymusowy) dzien :baffled: dobrze ,ze chociaz stawka godzinowa podwojona :blink:

Do góry