reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blue, współczuję, ja mam (miałam) nerwicę prawie od dziecka i jakieś parę lat temu dali mi leki i je odstawiłam bu czułam się jakby mnie wszytko "mijało" i jakbym na haju była (choć nie wiem jak to jest) ; leki odstawiłam ale też odpuściłam sobie wiele spraw, które mi nie pomagały ... czasem jest trudno ale skoro mnie się udało "olać" pewne rzeczy to i tobie może się uda. Głowa do góry :tak:
Ja niestety mam ataki paniki - taka jakby fobia, tylko nie wiadomo przed czym. Nie da się tego olać :-(. Biorę lek antydepresyjny, one pomagają też na różne nerwice. Raczej nie ma po nich takich efektów, tylko początki są trudne. No i potem odwyk ;-).

blueto ci wredna choroba:baffled: jakoś się nasiliło, że leki potrzebne?
No, jakoś ostatnio mi bardziej dokucza.

Madzik, wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Miloku, trzymaj się :tak:

Mój też tak wydziwia :tak:. Jeszcze sobie każe dziąsła smarować żelem :-D
heheh chlopaki cwaniaki nie? :-D:-D:-D:-D:-D

miloku, leż i ani drgnij :tak:

tak jest !!! juz sie nie ruszam:tak:;-):-) tylko mykne czasmi do lodowki . wiecie , puki moge hehhehe

Dobry wieczór:-)

Witam się o rok starsza:-p

milokudobrze fredzik pisze, leż i ani drgnij:tak:

kto się za mną odchudza od 1 stycznia?:confused:
najlepszego :-):-):-):-)

madzikim juz leze i sie nie ruszam :-):tak: a z tym odchudzaniem to ja sie pisze :-D:-D

HEJ :-)

wstalam do pracy ,ale nie musze chyba pisac jak sie czulam :sorry2: ale jakos dalam rade :tak:popoludniu zdzemnelam sie z coreczka 3godzinki:szok::szok::szok:i do teraz charcujemy obie :szok:

Madzik sto lat ,sto lat :-)

blue - zeby objawy szybko minely:tak:

pooka - zdrowiejcie kochani:tak:

miloku - ani sie waz drgnac ;-)

no a świeta u nas dosc udane :tak:tylko mala marudna troszke byla :nerd:ale przeszlo jej ;-)

Hej ,hej i po świetach:-)Madzik wszystkiego NAJ,NAJ.Miloku lez i odpoczywaj.Oj dziewczyny moja Julka tez przez te swieta byla okropna i nieznosna .Chyba za duzo tego wszystkiego dla takiego malego człowieka,zobaczymy co bedzie jutro...U nas w Bydgoszczu sniegu brak ,ale jest okropnie zimno:tak:Pooka zdrowka:-)A tez sie pisze na odchudzanie,no ale Ty Miloku jeszcze nie urodzilas a juz gotowa i zwarta na odchudzanie hi,hi,hi:-D;-)POZDRAWIAM

madzik, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO
a ty z czego chcesz się odchudzać?
a poza wszystkim to ja się przyłączam, zaczynam od diety wysokobiałkowej i może pójdę na wacum well - bieżnia w próżni czy jakoś tak :happy:

blue, współczuję :no:

Dziewczyny, mam do was prośbę, szukam an lato jakiś fajnych domków nad morzem na wyjazd. Jak macie jakieś namiary to poproszę :tak:

Dobranoc

reklama
Do góry