reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry:-)

u nas to dopiero pogoda, ciemno, pada i sypie:baffled:

roksija Ci tam powera nie dodam, kimaj sbie i wcinaj czekoladę:tak:
P.S. jak Twoja dieta?:-p;-)

aguteknie padaj, nie padaj, bo ja fugi czyszczę jak roksi:tak:

miloku2 razy dziennie podłogi myjesz?:szok::szok::szok:
nie mam pytań:blink:

fredzikszacun za te pierniczki:tak:które ozdabiał Szymek?:-)

ewelinaooo to ja nie pomogę bo po 2 Wigiliach nie jemy obiadów przez kolejne dni:-D
na Sylwestra robiłam cielęcinę zawijaną z morelami, może bratu spasuje;-)

Dla nas Święta są ważne.
Pieczenie ciast, porządki - to sprawia, że czeka się na coś istotnego, na coś co wymaga przygotowania, specjalnej oprawy.
Teraz wszystko takie powszednie, wszechobecna bylejakość, pośpiech, niedziela myli się z każdym innym dniem. Warto celebrować świąteczny czas.:-)
Do sąsiadów idziemy z podarkiem - kawałek piernika upieczony przeze mnie i Zosię, ładnie zapakowany z kokardą:-), kartki własnoręcznie robione - to taka magia...:happy:

reklama
miloku, dwa razy dziennie?
madzik, sama się bawiłam lukrem, uwielbiam zajęcia plastyczne, wyłączam się przy nich na maksa :tak:
dawaj przepis na cielęcinę z morelami :tak:
roksi, szczoteczka do zębów lepsza jest, jakiś miesiąc temu dopadłam fugi :-pi są czyściutkie :tak:

u ans szaro buro i ponuro, ciemno jakby wieczór był :baffled:

u nas to dopiero pogoda, ciemno, pada i sypie:baffled:

roksija Ci tam powera nie dodam, kimaj sbie i wcinaj czekoladę:tak:
P.S. jak Twoja dieta?:-p;-)
madzikm no zgrzeszyłam dzisiaj:zawstydzona/y: ale popijam herbatkę czerwoną i nie wcinam głupot:tak:
jak tu przeżyć dwie wigilię:szok: nie cierpię tego obżarstwa:no: człowiek 3 dni nic nie robi tylko je:baffled:

ja jutro wezmę się za ciasteczka:tak: piekę cynamonowe z czekoladą i kruche:tak:

]
roksi, szczoteczka do zębów lepsza jest, jakiś miesiąc temu dopadłam fugi :-pi są czyściutkie :tak:
[/COLOR]
Fredzik w ubikacji już wyszorowałam ale została mi jeszcze łazienka;-)

A ja cały dzien piore i piore,juz mam dosyc:tak:Wy tez macie tyle prania?Ewelina moze niech Twoj brat zrobi paszteciki z miesem z ciasta francuskiego ,sa szybkie i latwe i dobre.A bylas u lekarza ,jak Mały?

miloku2 razy dziennie podłogi myjesz?:szok::szok::szok:
nie mam pytań:blink:

miloku, dwa razy dziennie?

dziewczyny bo ja mam kuchnie zaraz przy ogrudku i mlody mi w gumakach ,albo buciorach czesto wlazi i cale bloto zostawia .
zreszta ja ja tylko mopuje taka scieta na patyku i zajmuje mi to 5 minut
a pozatym pisalam wam ze jakas pedentyczn sie w ciazy zrobilam :-D:-D:-D przed ciaza tak nei mialam:rofl2::rofl2::rofl2:
raz w tygodniu mylam:nerd::-(

nie bylismy na mikolaju bo mlody zasnal i jeszcze spi
no trudno nastepne mikolajkowe spotkanie w poniedzialek , tym razem napewno tak dotrzemy:tak:

A ja cały dzien piore i piore,juz mam dosyc:tak:Wy tez macie tyle prania?Ewelina moze niech Twoj brat zrobi paszteciki z miesem z ciasta francuskiego ,sa szybkie i latwe i dobre.A bylas u lekarza ,jak Mały?

proszę wrzuc przepis na naszą Garkuchnię:tak:

byliśmy u lekarza, kazał podawać bactrim do końca tygodnia, czyli do poniedziałku, bo jeszcze mały sapie, ale odstawiamy wszystkie kropelki, żeby nie wysuszyc noska;-)

Miloku, korzystaj teraz z pomocy mamy:-D i koniecznie zrób zdjecia mikołajkowe:tak:

Madzik, daj przepis na tę cielęcinę, może jeszcze na jakieś ciekawe danie,
poza tym poszperam w naszych przepisach;-)

podłogi na kolanach najczęściej myje mąż:-pja rzadziej:zawstydzona/y:
taka to ma dobrze :rofl2:
śmiej się blu ja fugi szoruję szczoteczką do rąk i cifem:-p
ja tez :tak:choc nie koniecznie cifem :-D:-D
Agnes u mnie też jest dużo prania:baffled: i produkcja śmieci:baffled: prawie codziennie wynosimy:baffled:
i codziennie rowniez mam pelen kosz smieci :tak::crazy: nieraz sie zastanawiam skad sie ich tyle bierze :confused:

a wogole to sie witam ;-) w Niedziele ubieramy choinke ;-)

reklama
Dzień dobry:) ja jak zwykle z autobusu nadaje :) dziś spóźniona, troche zaspaliśmy,ale młodego nie ma,wiec wykorzystaliśmy. Pojechał wczoraj z ciocia na wieś m.dojedzie dziś a ja jutro. Mamy tam świniobicie:) nawet grzeczny był i przespał całą noc! Mi nigdy nie przyszło do głowy czyścić fugi szczoteczką,mam ciemne wiec tylko szorstką strona gąbki a potem całość płynem do szyb.

Do góry