reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej

Ja biegam prawie cały dzień po mieście i załatwiam sprawy mieszkaniowe bo m nie ma czasu a przed świętami chcemy się przeprowadzić:baffled:

Elahar, skorzystasz z tego wolnego na sprzątanie:confused:

Skorzystam na leniuchowanie bo porządki muszę systematycznie robić ze względu na nianię. A tak poważnie to rzeczywiście przyda mi się wolny czas od rana to wtedy więcej spraw załatwie.

a

elahlar a co jej sie z tym rozbieraniem ubzduralo , moze podejrzala mame co ? :-D

:-D Na pewno nie :-p

A ja mam zawsze tyle do zrobienia, że nigdy się nie mogę przed 24 wyrobić :-p A pobudka o 4.30 :sorry:

:sorry:

Ja ledwie ściągam się z łóżka koło 7 ale ide spać między 23-24. Także podziwiam cię.

Hej:-)Agutek ,ale Ci zazdroszcze:tak:Ja mam po wczorajszych cwiczeniach zakwasy,ale to norma:-)Ale mam dzis lenia,jakis dziwny ten dzien.Juz bym chciala ,zeby byla wiosna:-),a najgorsze jeszcze przed nami zimno.Dzisiaj rano moja Julka w laziennce ukladala sobie wlosy za pomoca szczotki i suszarki .Mala papuga :-)

I'm back :cool2:

Wracając do konkursu, Ewelina no niektórzy mają kosmiczne ilości głosów :dry: Jest to możliwe tylko pod jednym warunkiem - mają specjalny program, który im IP zmienia...można tak też robić jak np. pracuje się w firmie, gdzie każdy komputer ma inne IP. U mnie w robocie jest kilkaset komputerów ale wszystkie mają jedno IP, a miałabym przynajmniej kilka osób, które by codziennie głosowały :tak:

elahar to sobie niezły cel postawiliście by na święta się tam przeprowadzić, ciężka robota przed wami i wszystko tak w biegu...ale mam nadzieję, że wszystko uda wam się zrealizować w terminie i będziecie zadowoleni :-)

malaga ja też podziwiam spać po 4h na dobę, niewiarygodne...jesteś w stanie jeszcze funkcjonować? bo ja bym nie dała ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
elahar to sobie niezły cel postawiliście by na święta się tam przeprowadzić, ciężka robota przed wami i wszystko tak w biegu...ale mam nadzieję, że wszystko uda wam się zrealizować w terminie i będziecie zadowoleni :-)
.

Mam nadzieję, że się wyrobimy bo nowe mieszkanko bardzo mi się podoba i miło by było zaprosić rodzinkę na część świąt. Ale jestem już tym trochę zmęczona bo większość spraw załatwiamy po pracy a tłumy coraz większe przed świętami :baffled: Plan jednak zrealizujemy :tak:

Do góry