reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry:-)
u nas dziś o 4 rano był ryk, zachciało się piciu, dałam tak trochę ale Ignaś chciał sobie spać przy butli, po 15 min wrzasku dał sobie spokój i zasnął, do 7:-)
Mi też sie podobają te mebelki co wybrała Pooka:tak: bo dla mnie względy praktyczne biorą górę, a w tym zestawie jest wszystko co trzeba: półki na zabawki, szafa, komoda, łozeczko też fajne, ale my raczej wybierzemy taki rozkładany tapczanik, żeby miejsca zaoszczędzić, ale na to jest jeszcze czas, bo nasze łożeczko po zdjęciu burt ze szczebelkami i połówek boków się rozkłada na łożko

reklama
ja widziałam ostatnio w super niani fajnie pokój podzielony dla chłopca i dziewczynki czyli 2 ściany różowe i dwie niebieskie:tak: fajnie to wyglądało ale najlepiej sprawdza sie w dużym pokoju:tak:
ja planuje w przyszłym roku w lato przemalować pokój Natalki na kolor malinowy:tak: czyli pozostajemy w kategoriach różu:tak: a ja w przyszłości będzie synek to jedno popołudnie i pokój przemalowany :tak:

dzień dobry:-)
u nas dziś o 4 rano był ryk, zachciało się piciu, dałam tak trochę ale Ignaś chciał sobie spać przy butli, po 15 min wrzasku dał sobie spokój i zasnął, do 7:-)
Mi też sie podobają te mebelki co wybrała Pooka:tak: bo dla mnie względy praktyczne biorą górę, a w tym zestawie jest wszystko co trzeba: półki na zabawki, szafa, komoda, łozeczko też fajne, ale my raczej wybierzemy taki rozkładany tapczanik, żeby miejsca zaoszczędzić, ale na to jest jeszcze czas, bo nasze łożeczko po zdjęciu burt ze szczebelkami i połówek boków się rozkłada na łożko
Muszę lecieć, dać córci jeść, więc tylko tak szybko. Mebelki są super, tylko jak pisała Agutek cena powalająca.

Roksi dzięki za cynk, jak będę w Wawie to muszę skoczyć do tego salonu, u nas niestety nie ma nic ciekawego w sklepach, same tragedie.

dzień dobry;-)

a my wstalismy o 5.30:szok::no::angry::crazy::baffled::wściekła/y::szok:,
Piotruś oglądał telewizję od 7-ej, swoje teledyski na VH1, a ja dosypiałam z jednym otwartym okiem:-D,

M w pracy:no:, a my ruszamuy na spaccer;-)

Dzień dobry

Mik z gorączką 38, rozgrzany jak piecyk
byłam u rodziny w niedzielę i dupek jeden przyszedł chory :wściekła/y::angry::crazy:
jak się idzie w miejsce gdzie sa dzieci to się chorym nie przychodzi
niektórzy ludzie to mózgu nie używaja

pooka, niestety wiele osób nie ma rozumu w tej kwestii, o której piszesz; może właśnie min dlatego nie lubimy dużych imprez z udziałem dziecka :baffled:
Zdrówka dla Mika.

a na cennik zerknij ale usiądź najpierw :szok:, widziałam te mebelki i przyznam, ze to jedyne, które z serii dziecięcych mi się podobają.
A te komody może i surowe ale my lubimy: proste formy, jasne kolory i minimum na półkach, nie lubimy tzw. "wystawek"
Poza wszystkim uważam, że na razie meble mają zadanie funkcjonalne, tzn są dla nas a nie dla Małego. Jemu to sądzę że wszytko jedno jak one wyglądają, na dzień dzisiejszy. Jak będzie straszy to go wygląd mebli zainteresuje a na razie uważam, że meble kupujemy dla siebie a nie dla dzieci.

U nas noc do banii, Szymek od 22 do 3 nie spał a zaczęło się od wymiotowania przez sen :no: Bidka mała, nie wiedział co się dzieje. Niestety obiadku nie pogryzł, zjadł za szybko :-( A potem nie mógł zasnąć, ciągle uciekał a wstał po 7, teraz śpi od 1,5 godz. Ech .... Tak więc jesteśmy MEGA niewyspani :confused2:

roksi, malinowy brzmi ... smacznie :-D a na poważnie to uwielbiam ten kolor ale chyba jednak nie tak prosto go będzie przemalować na chłopakowy w razie czego :-p

madzik, ciast sąsiadom nie daję, o co to to nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my już po spacerku, poszliśmy karmić kaczuszki do parku :-)

pooka to nie patrz :-D

roksi my sypialnię malowaliśmy sami w tym roku i zajęło nam to 2 dni, córy pokój jest sporo większy więc mi nie szybko do kolejnego malowania :-D za bardzo się nadygałam ostatnio :rofl:

a na poważnie to uwielbiam ten kolor ale chyba jednak nie tak prosto go będzie przemalować na chłopakowy w razie czego :-p

masz rację :sorry:
ja sypialnię przemalowywałam z ciemnego, głebokiego turkusu na kremowo-łososiowy...masakra :baffled:

Fredzik współczuję :-( oby przeszło jak najszybciej!

a powiedz czy te szuflady są dość głębokie?
bo ja u młodej mam jedną komodę z szufladami ale średnio się sprawdza (są z BRW) bo są płytkie bardzo i mnie to wkurza...

mi się do niedawna podobały ciemne meble, ale jak muszę w kółko z nich kurz ścierać i itp. to już ich nie lubię :-D obiecałam sobie, że jak przyjdzie mi kiedyś na nowo się meblować lub wymieniać meble to tylko jasne :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja właśnie w salonie i w kuchni mam jasne meble (buk) kurzu nie widać:-) ale bardziej podobają mi się ciemne takie czekoladowe:sorry:

Agutek a na ten turkus dawaliście biały podkład:confused:

Fredzik budulo niewyspana:baffled: kurcze powiem wam ze dookoła dzieciaki chorują:szok: ciągle u kogoś dziecko przeziębione lub wymiotuje:baffled:

Do góry