reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-).
Współczuję chorób dzieciakom. U nas już lepiej, nawet byliśmy chwilkę na spacerku. Apetyt lepszy, ale bez rewelacji.
Idę czyścić wózek ;-)
Współczuję chorób dzieciakom. U nas już lepiej, nawet byliśmy chwilkę na spacerku. Apetyt lepszy, ale bez rewelacji.
Idę czyścić wózek ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
my zaliczylismy spacerek, dosyć długi, było dużo dzieci na placu zabaw, Piotrus wybawiony, oczywiście żal mu było wracać
,
ale w domku zaraz szybciutko poszedł spać
Fredzik buziaki dla Szymka;-)

ale w domku zaraz szybciutko poszedł spać

Fredzik buziaki dla Szymka;-)
A
Agutek
Gość
Agutek a na ten turkus dawaliście biały podkład![]()
chcieliśmy, ale kolega, który pracuje w sklepie z farbami powiedział, że nie musimy jeśli i tak na bardzo jasno będziemy malować....jedną ścianę mamy łososiową i ten kolor po drugim razie pokrył ciemny turkus, ale jasny krem kładliśmy 3 warstwy i tak naprawdę gdzieniegdzie przydałaby się i 4 warstwa

zastanawiam się czy nie sprzedać jane energy...jak myślicie zimą przyda się?
młoda jest w stanie wysiedzieć w wózku praktycznie 10 minut, więc w ogóle już go nie używamy, więc myślę czy jest sens trzymać

M
miloku
Gość
witam
roksi wiesz czas leci a my bez imienia
moze jaks ie synus urodzi to cos mi do glowy wpadnie

siora smieje sie, ze predzej z m sie rozejdziemy niz imie wybierzemy hehehhe
pooka nastepny chorowitek :-( zdroweczka
blu my mamy wlasnei takie lozeczko , tzn podobne bo olchowe z niebieskim pieskiem i kotkiem . ono jest jakies 15 cm wieksze od lozeczka i 10 cm krutsze od duzego doroslego wyrka jedynki
my bedziemy mieli spatkobierce wiec sie nei zmarnuje
tristan dalej kaszle i nawet mam wrazenie ze gorzej :-
-
no:
biedny meczy sie strasznie :-
no: a ja razem z nim bo sluchac nie moge jak chrycha:-
-
-(
roksi wiesz czas leci a my bez imienia
moze jaks ie synus urodzi to cos mi do glowy wpadnie

siora smieje sie, ze predzej z m sie rozejdziemy niz imie wybierzemy hehehhe
pooka nastepny chorowitek :-( zdroweczka

blu my mamy wlasnei takie lozeczko , tzn podobne bo olchowe z niebieskim pieskiem i kotkiem . ono jest jakies 15 cm wieksze od lozeczka i 10 cm krutsze od duzego doroslego wyrka jedynki

my bedziemy mieli spatkobierce wiec sie nei zmarnuje

tristan dalej kaszle i nawet mam wrazenie ze gorzej :-

A
Agutek
Gość
moja dopiero padła na drzemkę 
a tak się bałam, że na kreatywkę chodzić nie będziemy mogli na 10.30 bo to pora jej drzemki...już się wszystko odmieniło
miloku byłaś z malym u lekarza?
malaga a jak Piterek?
bogda gdzieś ty babo jest?
ja dzisiaj chyba cały dzień będę przynudzać, bo mąż coś tam do wieczora pisać na kompie będzie....sprzątać chaty mi się nie chce więc leniu****e

a tak się bałam, że na kreatywkę chodzić nie będziemy mogli na 10.30 bo to pora jej drzemki...już się wszystko odmieniło

miloku byłaś z malym u lekarza?
malaga a jak Piterek?
bogda gdzieś ty babo jest?
ja dzisiaj chyba cały dzień będę przynudzać, bo mąż coś tam do wieczora pisać na kompie będzie....sprzątać chaty mi się nie chce więc leniu****e

ewa0381
W ogóle podobają mi się białe meble do dziecinnego pokoju, bo tam zawsze jest pełno zabawek i pierdół i kolorowe meble to już przesyt kolorów.
Aha, zapomniałam napisać, że babcia kupiła Karolowi lalkę dzidziusia :-).
Mi osobiście nigdy nie podobały się białe meble, a teraz wręcz przeciwnie

I jak Karolek i jego nowa laleczka?

Ewa, te pierwsze mebelki fajne ale wydają mi się zbyt poważne jak dla takiego malucha, ale Wika pójdzie zaraz do szkoły to będzie w sam raz ;-)
Właśnie dlatego nie chcę kupować nic typowo dziecięcego. Za trzy lata musiałabym kupować nowe?

ewami pierwsze wydają się zbyt agresywne kolorystycznie;-)
a mi wręcz przeciwnie

Pisałam Wam, że tych nie kupię bo ich nie ma w pl, ale szukam podobnych. Narazie nie znalazłam nic ładnego i w rozsądnej cenie

z tymi kolorami to chyba zależy jak się to wszystko razem skomponuje, ale ciągle myślę i myślę i myśle i jeszcze nie wymyśliłam jak chcę...
To tak jak ja, z każdym tygodniem mam inne pomysły
ja planuje w przyszłym roku w lato przemalować pokój Natalki na kolor malinowyczyli pozostajemy w kategoriach różu
a ja w przyszłości będzie synek to jedno popołudnie i pokój przemalowany
![]()
A my, jeśli będziemy mieli drugie dziecko i nic się nie zmieni, to zwyczajnie damy drugiemu dziecku drugi pokój![]()
Ostatnia edycja:
elahar
mama Madzi
My też byłyśmy na spacerku. Słońce jest ale i lodowaty wiatr u nas. Po spacerze obie pospałyśmy 
Ja mam też w domu meble BRW i jak wiele osób twierdzę, że są kiepskiej jakości, mało funkcjonalne (tak jak piszesz bo są płytkie) i w dodatku się rozpadają a były drogie. Nasza niania pracowała kiedyś w sklepie meblowym i potwierdziła, że są to jedne z gorszych mebli na rynku więc wszystkim ich odradzam.
Zdrówka dla chorujących dzieciaczków.

powiedz czy te szuflady są dość głębokie?
bo ja u młodej mam jedną komodę z szufladami ale średnio się sprawdza (są z BRW) bo są płytkie bardzo i mnie to wkurza...
Ja mam też w domu meble BRW i jak wiele osób twierdzę, że są kiepskiej jakości, mało funkcjonalne (tak jak piszesz bo są płytkie) i w dodatku się rozpadają a były drogie. Nasza niania pracowała kiedyś w sklepie meblowym i potwierdziła, że są to jedne z gorszych mebli na rynku więc wszystkim ich odradzam.
reklama
ewa0381
My mieliśmy kupować do siebie do pokoju meble brw, ale po obejrzeniu w sklepie daliśmy sobie spokój.My też byłyśmy na spacerku. Słońce jest ale i lodowaty wiatr u nas. Po spacerze obie pospałyśmy