reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Blue, to łóżeczko fajne,
z tymi kolorami to chyba zależy jak się to wszystko razem skomponuje, ale ciągle myślę i myślę i myśle i jeszcze nie wymyśliłam jak chcę...

Madzik, nie za szybko, ciągle coś i coś i coś, jakies projekty, zmiany, planowanie, i tak chyba już zostanie... :-(

reklama
Dzięki Sandi, odpocznę i też odpocznij bo nowa praca, stres i ostatnie osłabienie... więc dzisiaj nie gaś już światła ;-)

dzień dobry
Ja dzisiaj od 7 na nogach bo mnie córka pogoniła po mleko :-D
Po dwóch nocach spania u siebie dzisiaj spała z nami i trochę się wierciła. Wydaje mi się, że to z nadmiaru wrażeń bo u dziadków sporo się działo :tak:

Pooka znalazłaś bardzo fajne mebelki. Ja się przyznam, że przed świętami przeprowadzamy się do nowego mieszkania więc też poszukuje częściowo nowych mebli.

a my dzisiaj wstałyśmy przed 8:tak:
pooka super mebelki bardzo ładne:tak:
Ewa bardzo mi się podobają te mebelki:tak: chyba nie są to kolory agresywne tak jak napisała madzikm:no: coś podobnego widziałam w salonie meblowym Agata ale na stronie nie mają ich:baffled:
miloku macie już jakiś imię dla maluszka:confused:

a ja w niedzielę podrzuciłam Natalkę teściowej na 2 godzinki i muszę powiedzieć że młoda była grzeczna:tak: u mojej mamy to już wogóle anioł:szok: mój m to przeciwnik zostawiania córci u babci:no: ale chyba przyzwyczaja się:-)

reklama
dzień dobry :-)

dziewczyny co do mebli to żadna rewelacja, my jesteśmy zdania, że meble mają być proste i użyteczne. Wybraliśmy takie:
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MALM | Komoda, 6 szuflad
i dwie takie:
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady
oraz słupek.

ładne mebelki, podoba mi się ta seria :tak:

Mnie się podoba to łóżeczko:

76950_PE197863_S4.JPG

Pooka, pewnie, że kolory są ok :tak:. Ale kolorowe ściany, kolorowe meble, kolorowe dodatki, kolorowe zabawki?

to łóżeczko było naszym typem i mieliśmy je kupić, ale na żywo zrezygnowaliśmy, jest faktycznie małe...tzn. dla takich bąbli jest ok, ale nie jest łóżkiem przyszłościowym, także od razu na samym wejściu do ikei zmieniliśmy zdanie :happy:

białe mebelki mi się bardzo podobają, ale wcześniej kupiliśmy inne w kolorze olchy :happy:
nie przepadam za kupnem mebli typowo dziecięcych, bo taka 7-8-latka pewnie chce być coraz bardziej dorośle traktowana ;-)chociaż szczerze mówiąc bardzo mi się podobają, są wszystkie śliczne :happy: my jednak postawiliśmy na uniwersalne :tak: tym bardziej, że jak będzie drugie dziecko i np. byłby to chłopak to raczej nie czułby się komfortowo w różowym pokoju :-D pokój jest więc zielony z dodatkami pomarańczy, czerwieni, niebieskiego, uniwersalnie więc ;-)

bardzo mi się podobają, już kiedyś je oglądałam
radzę tylko nie zaglądać do cennika, bo się przestraszysz :-D

ewo mi się bardziej te pierwsze podobają:happy:

my dzisiaj pospaliśmy, najpierw przed 6 pobudka na nocnik i mleczko i potem pospała z nami do prawie 8 :-) szkoda, że dziś już ostatni dzień wolnego :sorry::-(

Do góry