reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik, te komody też są moim typem do pokoju Karolka, tylko białe. W ogóle podobają mi się białe meble do dziecinnego pokoju, bo tam zawsze jest pełno zabawek i pierdół i kolorowe meble to już przesyt kolorów.

Aha, zapomniałam napisać, że babcia kupiła Karolowi lalkę dzidziusia :-).

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór

fajnie że piszecie o mebelkach, bo też jestem na etapie zastanawiania się nad pokojem Mika,
ale w sumie to mało co mi sie podoba
ja chyba gdzies zamówię jak wymyślę, sa takie małe sprawdzone firemki które robią takie rzeczy za przystępną cenę

Ewa, te pierwsze mebelki fajne ale wydają mi się zbyt poważne jak dla takiego malucha, ale Wika pójdzie zaraz do szkoły to będzie w sam raz ;-)

Fredzik komody z Ikei jakieś takie surowe...

Blu, daj znać jak idzie opieka na dzidziusiem Karolkowi :-D

wg mnie kolory w pokoju dziecka są ok

Mnie się podoba to łóżeczko:

76950_PE197863_S4.JPG

Pooka, pewnie, że kolory są ok :tak:. Ale kolorowe ściany, kolorowe meble, kolorowe dodatki, kolorowe zabawki?

fredzikw takim razie wspaniała z Ciebie sąsiadka (jeśli to sąsiadów częstujesz) i gospodyni:-)
może wezmę przykład:sorry: bo naprawdę lubię piec a odkąd zmywara jest to bajer:tak:
Muszę przyznać, że oryginalne umeblowanie - same komody:tak:kolor mi się podoba:tak:

blueszacun dla Karola, że nie popuszcza w pieluchę!
u nas też białe mebelki na tapecie;-)

ewami pierwsze wydają się zbyt agresywne kolorystycznie;-)

pookakiedy Ci ulżą w robocie?:confused2:

Mnie się podoba to łóżeczko:

76950_PE197863_S4.JPG

Pooka, pewnie, że kolory są ok :tak:. Ale kolorowe ściany, kolorowe meble, kolorowe dodatki, kolorowe zabawki?

mi też! choć tylko 10 cm szersze od łóżeczka, ale inne o 10 cm szersze od niego to chyba nie tak dużo, nie?
jak mi się coś spodoba to już nie myślę do końca praktycznie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry