reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
taki dzien dzisiaj
ja mam dola i nerwa w jednym

agutek ja tez tak reaguje o 17 poszlam sie juz kompac
robi sie ciemno a moj organizm domaga sie kompu kompu i luli
wiec co sie dzieciom dziwic ;-)

ja jestem :sorry2:
wróciłam niedawno z masażu....była inna pani niż zwykle, niby fajna ale robiła taki delikatny masaż a ja lubię jak mnie boli podczas masażu, bo wiem, że wtedy masuje mi te właściwe miejsca :-)

poza tym dzisiaj myślałam, że umrę
ciśnienie to pewnie jedno i głowa mnie bolała
ale byłam dzisiaj strasznie wrażliwa na światło i mnie w pracy tak jarzeniówki drażniły, że nie mogłam normalnie patrzyć, w końcu zwiałam trochę wcześniej do domu, bo już nie dawałam rady...a do tego wszystkiego jeszcze mega @ :baffled:

a gdzie jest reszta dziewczyn?

jestem:-)
chyba jeszcze dzisiaj odczuwam wczorajsze zmęczenie i wczesna pobudkę:sorry2: w pracy snułam się jak cień i myślami byłam w domu:sorry2: idę młodą umyć:tak:

Debiutantko sto lat, sto lat

Witajcie wieczorem

Dziękuję za życzenia :-)

Ja też dziś jestem jakaś przymulona, spać mi się chce. Nota bene juz kimnęłam przy usypianiu M. A on też dziś miał cięzki dzień - rano była akcja "ryk" - zostawał dziś z teściami i jak wychodziłam do pracy zaczął płakać i płakał podobno prawie pół godziny i go uspokoic nie mogli :-(. Tuz przed moim powrotem do domu miał "wypadek" - wygłupiał się na łóżku teściów i się walnął w nos chyba bo mu krew z niego leciała :baffled:.

Na dodatek rozczarowała mnie przesyłka z allegro bo zamówiłam sobie pościel i przyszła szybko ale kolory są inne niż na zdjęciach :angry:. Tzn. te zdjęcia były chyba marnej jakości bo np. nie było widać, ze poduszka jest w drobna krateczkę - wyglądala jakby była w kolorze czekolady a okazało się,ze jest oliwkowa w drobną krateczkę :wściekła/y: i kompletnie nie pasuje do reszty. Teraz jak widzę oryginał i przyglądam sie zdjęciu to fakatycznie można sie doszukać faktury ale dopiero teraz !! A tumany zamiast opisac kolor dali tylko numerki ..

Zaraz sie pójdę myć i spać bo do niczego dzis jestem. Szkoda, ze jutro nie sobota....:dry:

jestem "tu tu":-D
po pierwsze

DEBIUTANTKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Agutek
, mądra córcia :-D ciemno to kąpać i spać a mama co? nie wie ?;-)

a my wczoraj z m udaliśmy się na romantyczną kolację do przefajnej restauracyjki, jedzonko było takie fantastyczne, ze jeszcze czuję jego smak i cały dzień co zjem to mi nie smakuje bo pamiętam tamten smak :confused:
to było z okazji moich urodzin z zeszłego miesiąca :happy2:

a co do naszych bąbli to mądrale z nich straszne, mój ciągle mnie czymś zaskakuje, ze mi szczęka opada :shocked2:

reklama
ehh ...ja dzisiaj tez ciezki dzien mialam :sorry2:i nic mi sie nie chcialo w pracy tez ledwo "dychalam" wlasnie wrocilam ...:nerd:

DEBIUTANTKO 100 LAT!!!

Do góry