reklama
M
miloku
Gość
taki dzien dzisiaj
ja mam dola i nerwa w jednym
agutek ja tez tak reaguje o 17 poszlam sie juz kompac
robi sie ciemno a moj organizm domaga sie kompu kompu i luli
wiec co sie dzieciom dziwic ;-)
ja mam dola i nerwa w jednym
agutek ja tez tak reaguje o 17 poszlam sie juz kompac
robi sie ciemno a moj organizm domaga sie kompu kompu i luli
wiec co sie dzieciom dziwic ;-)
A
Agutek
Gość
ja jestem 
wróciłam niedawno z masażu....była inna pani niż zwykle, niby fajna ale robiła taki delikatny masaż a ja lubię jak mnie boli podczas masażu, bo wiem, że wtedy masuje mi te właściwe miejsca :-)
poza tym dzisiaj myślałam, że umrę
ciśnienie to pewnie jedno i głowa mnie bolała
ale byłam dzisiaj strasznie wrażliwa na światło i mnie w pracy tak jarzeniówki drażniły, że nie mogłam normalnie patrzyć, w końcu zwiałam trochę wcześniej do domu, bo już nie dawałam rady...a do tego wszystkiego jeszcze mega @
a gdzie jest reszta dziewczyn?

wróciłam niedawno z masażu....była inna pani niż zwykle, niby fajna ale robiła taki delikatny masaż a ja lubię jak mnie boli podczas masażu, bo wiem, że wtedy masuje mi te właściwe miejsca :-)
poza tym dzisiaj myślałam, że umrę
ciśnienie to pewnie jedno i głowa mnie bolała
ale byłam dzisiaj strasznie wrażliwa na światło i mnie w pracy tak jarzeniówki drażniły, że nie mogłam normalnie patrzyć, w końcu zwiałam trochę wcześniej do domu, bo już nie dawałam rady...a do tego wszystkiego jeszcze mega @

a gdzie jest reszta dziewczyn?
A
Agutek
Gość
debiutantko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)
debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie wieczorem
Dziękuję za życzenia :-)
Ja też dziś jestem jakaś przymulona, spać mi się chce. Nota bene juz kimnęłam przy usypianiu M. A on też dziś miał cięzki dzień - rano była akcja "ryk" - zostawał dziś z teściami i jak wychodziłam do pracy zaczął płakać i płakał podobno prawie pół godziny i go uspokoic nie mogli :-(. Tuz przed moim powrotem do domu miał "wypadek" - wygłupiał się na łóżku teściów i się walnął w nos chyba bo mu krew z niego leciała
.
Na dodatek rozczarowała mnie przesyłka z allegro bo zamówiłam sobie pościel i przyszła szybko ale kolory są inne niż na zdjęciach
. Tzn. te zdjęcia były chyba marnej jakości bo np. nie było widać, ze poduszka jest w drobna krateczkę - wyglądala jakby była w kolorze czekolady a okazało się,ze jest oliwkowa w drobną krateczkę
i kompletnie nie pasuje do reszty. Teraz jak widzę oryginał i przyglądam sie zdjęciu to fakatycznie można sie doszukać faktury ale dopiero teraz !! A tumany zamiast opisac kolor dali tylko numerki ..
Zaraz sie pójdę myć i spać bo do niczego dzis jestem. Szkoda, ze jutro nie sobota....
Dziękuję za życzenia :-)
Ja też dziś jestem jakaś przymulona, spać mi się chce. Nota bene juz kimnęłam przy usypianiu M. A on też dziś miał cięzki dzień - rano była akcja "ryk" - zostawał dziś z teściami i jak wychodziłam do pracy zaczął płakać i płakał podobno prawie pół godziny i go uspokoic nie mogli :-(. Tuz przed moim powrotem do domu miał "wypadek" - wygłupiał się na łóżku teściów i się walnął w nos chyba bo mu krew z niego leciała

Na dodatek rozczarowała mnie przesyłka z allegro bo zamówiłam sobie pościel i przyszła szybko ale kolory są inne niż na zdjęciach

Zaraz sie pójdę myć i spać bo do niczego dzis jestem. Szkoda, ze jutro nie sobota....

S
szalona mama
Gość
jestem "tu tu"
po pierwsze
DEBIUTANTKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Agutek, mądra córcia
ciemno to kąpać i spać a mama co? nie wie ?;-)
a my wczoraj z m udaliśmy się na romantyczną kolację do przefajnej restauracyjki, jedzonko było takie fantastyczne, ze jeszcze czuję jego smak i cały dzień co zjem to mi nie smakuje bo pamiętam tamten smak
to było z okazji moich urodzin z zeszłego miesiąca
a co do naszych bąbli to mądrale z nich straszne, mój ciągle mnie czymś zaskakuje, ze mi szczęka opada

po pierwsze
DEBIUTANTKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Agutek, mądra córcia

a my wczoraj z m udaliśmy się na romantyczną kolację do przefajnej restauracyjki, jedzonko było takie fantastyczne, ze jeszcze czuję jego smak i cały dzień co zjem to mi nie smakuje bo pamiętam tamten smak

to było z okazji moich urodzin z zeszłego miesiąca

a co do naszych bąbli to mądrale z nich straszne, mój ciągle mnie czymś zaskakuje, ze mi szczęka opada

Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
debiutantko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

reklama