reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-).

Mnie się też nie chce :-p.

Wczoraj robiłam kolację, a mały się bawił autkiem na podłodze. Dojechał do mojej stopy i powiedział piiibip :-D. Tak się bawi ostatnio. Poza tym lubi łaskotki i różne wygłupy na kanapie. Jak chce żeby go łaskotać, to tak śmiesznie rusza paluszkami :-D. I jeszcze się dopomina, żeby go bujać na rękach, mówi wtedy "dzidzi!" ;-).

Poza tym muszę się pochwalić, że Karolek ładnie zjada domowe obiadki :-)

reklama
cześć,

Agutek, z YCD odpadli Justyna i Kamil:tak:,

Piotruś źle dzisiaj spał:-( płakał, chyba cos mu się przyśniło:no:

Blu, mój tez lubi małe samochodziki:tak:, kupuje mu takie firmy SIKU,

roksi ja do 8 spalam a juz bym znowu spac poszla
moze jakas kawusia :-):-):-):-)????

brawo dla krolka :-):-):-)
moj tez wkoncu przekonal sie do zup , wczesniej mial na nie dlugie zeby :-D:-D:-D:-D:-D

spoona Tristan na AZS od 2 miesiaca da sie z tym zyc ,ale trzeba pilnowac diety
Sama prze jakis czas jemu szkodzilam wciskaja c w niego mleko
ale lekarze sami mi kazali a teraz okazalo sie ze organizm naturalnie sie bronil i dlatego mlody nei chcial mleka jesc
a i jeszcze u nas najgorsze te zmiany otoczenia i jedzonka , tzn wiecie produkty polskie i angielskei
np chleb tostowy mu nei szkodzi a juz chleb zwykly tak :baffled::baffled::baffled::baffled:
nio ale juz chyba wiekszosc zakazanych dla mlodego rzeczy wylapalismy i juz jest latwiej

czesc Dziewczynki:-):-)
Ja mam nawet dzisiaj powera do pracy i nawet humor oki, bo się wyspalismy:-)

Roksi gratulacje - jak ty wytrzymałas tą wedrówkę do urzędu- ja to jestem chora jak mam coś załatwić;-)

Uciekam na ptasie mleczko i kawusie bo mi chłopaki juz zrobili:-):-)

Miłego dzionka

położyłam Natalkę spać o 11 i zasnęłyśmy razem budzę się a tu 12:szok::szok::szok:
szybko wszystko ogarnęłam włącznie ze sobą i teraz czekam na babcie:tak:

kupiłam wczoraj kaszkę bo młoda już ze 4 miesiące nie jadła:no: myślałam że się rzuci a ona dwie łyżki i pluła:angry:

kupiłam wczoraj kaszkę bo młoda już ze 4 miesiące nie jadła:no: myślałam że się rzuci a ona dwie łyżki i pluła:angry:

u nas to samo, nie jadła kilka miesięcy, kupiłam, zrobiłam i wyrzuciłam :angry:
na kolację w ogóle nic mi nie chce ostatnio jeść, tylko mleko wypije
nie wiem co jest grane :baffled:

do tego jak wrócimy do domu to łazi i woła w kółko, że chce już iść się kąpać
tłumaczę więc, że jest jeszcze za wcześnie (17.00) i najpierw musi się pobawić, zjeść kolację i dopiero będzie kąpiel a skubana pokazuje mi na okno, że nie jest za wcześnie, bo jest już ciemno i to czas na kąpiel :-D myślałam, że padnę :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
do tego jak wrócimy do domu to łazi i woła w kółko, że chce już iść się kąpać
tłumaczę więc, że jest jeszcze za wcześnie (17.00) i najpierw musi się pobawić, zjeść kolację i dopiero będzie kąpiel a skubana pokazuje mi na okno, że nie jest za wcześnie, bo jest już ciemno i to czas na kąpiel :-D myślałam, że padnę :-D
Hi hi dobre :-D. Ja u Karola też zauważam takie logiczne myślenie :tak:

reklama
Do góry