reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Pisałyście na innym wątku chyba o ogladaniu TV przez dzieci. My od wczoraj mamy "n"-kę i zaczynam się zastanawiać czy to był dobry pomysł... Po 11 latach "jechania" na 5 kanałach tu nagle "tyle do oglądania" i ciężko się zdecydować. W sumie to mąż wymyślił, że do dla M bo bajki i przyrodnicze (przez 3 mies. mamy wszystko dostępne) ale jeszcze nie rozpracowalam kanałów dla dzieci. Żałuję, że nie ma tu tego wspominanego przez Was NINI MINI. No ale pożyjemy zobaczymy... umowa jest na 12 mies. więc zawsze można zrezygnować.

mam tak samo :tak: n-ke mam od jakiś dwóch miesięcy i tragedia
jeśli chodzi o kanały dla dzieci to jak dla mnie genialny jest BABYTV i jeszcze może być JIMJAM, reszta puszcza raczej śmieci moim zdaniem

Hello :-)

Sandi, 100 lat!

Co do TV, to my przez 6 lat jechaliśmy na antenie dachowej i jakoś mi to nie przeszkadzało. No ale w końcu się dałam mężowi namówić na ten cyfrowy polsat :baffled:.
Pooka, mój tato ma N-kę i czasem tam próbujemy oglądać Baby TV, ale młody to olewa.

dzień dobry,

SANDI STO LAT:-):-):-):-):-):-):-)

aaa...... i opowiedz nam jak było w pracy:tak:

mój Piotruś własnie ogląda Domisie:laugh2:,
wstalismy dziś o 6-tej, pewnie to wynik wczorajszej 3godzinnej drzemki:szok:, dziś już mu nie pozwolę spać tak długo:no:

miłego dnia:tak:, mimo strasznej pogody:baffled:

SANDÍ wszystkiego najlepszego :)
Ignaś ma od pierwszego ścięcia tak gęste włosy ze strzyżemy je maszynka średnio co miesiąc! Też tego nie lubi zwłaszcza tył i nad uszami. Dziś rano bylismy z małym u dermatologa i niestety prowadzimy obserwacje w kierunku AZS, czyli nawilżamy,natłuszczamy i eliminujemy potencjalne alergeny z jedzenia m in konserwanty,cytrusy,ostre,kwaśne,słodycze,czekolada! Masakra

Zapomniałam napisać, że wczoraj w moje dziecko jakiś diabeł wstąpił - był pod wieczór rozdrażniony, niecierpliwy, wściekał się o byle co.

Poza tym smoczek jest przyjacielem - w ciągu dnia się o niego upomina niestety.

Hej :-)

dziekuje za zyczonka :-)

Madzik - dlaczego sie smiejesz?:-p z tego powodu ,ze twierdze inaczej :confused:ze podcinanie nie zageszcza wlosow?a raczej moze dawac nam takie zludzenie:tak: bo np. jak Niunka ma duzo ktotkich wloskow takich np. 3cm a reszte dluzsze to pewnie z tego powodu po podcieciu wydaja sie gesciejsze bo sa bardziej rowne :happy2: a ja wcale sie nie śmieje ,ze Wy twierdzicie ,ze gestnieja choc to tez smieszne :happy::-pmam tez znajoma ktora rodzice krotko strzygli do 6roku zycia -wlasnie zeby jej sie wlosy wzmocnily :tak:i co? ma ponad 20lat ,a wlosy jakby niemowlece i podcinanie nic nie dalo :blink:bo wezcie dziewczyny pomyslcie przez podciecie wlosow ma nam ich nagle wiecej wyrastac?:confused: :-D:-D

Blue- moja tez ostatnio strasznie nerwowa :-(

Sandi ja tez sie dołaczam do zyczeń - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

A co do TV, to my teraz jedziemy na dachowej antenie, ale jak puszczam Wiki bajki to je ma w nosie i ucieka po chwili siedzenia, więc na razie odpuszczamy sobie cyfrówke- moze jak sie dorobimy włanego m to cos bedzie :)

Blueberry- nic mi nie mów o smoczku.....moja juz sie prawie odzwyczaiła i jak jej teraz nastepne zęby idą to znowu poszedł w ruch i tak przez cały dzień chce z nim chodzić a jak sie jej zabierze to takie ma nerwy że szok- nie wiem jak to bedzie z odzwyczajaniem na stałe....

Ostatnia edycja:
Myślę ze teza o gęstnieniu włosów przez ścinanie ma sens tylko gdy obcinamy pierwsze piórka,te niemowlęce,bo te następnie sa grubsze. Tak bylo u mojej siostry,synek urodził sie łysy,do roku mial pare kłaczków,jak ok 2 lat obcieli, to bylo wrazenie ze jest wiecej a teraz ma 5 lat i dalej lekko kręcone piórka

reklama
jesli chodzi o włoski, to moja ma ich tak dużo że ja po scięciu nie wiem czy nagle ich przybywa
jakos sceptycznie podchodze do tej tezy

Do góry