reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam :)))
wczoraj mielismy busy day
najpierw zakupy w ikei a potem 2 imprezki hallowenowe :))
jedna w przedszkolu , a druga w malpim gaju
mlody byl tygryskiem :)

wieczorm bylismy tacy padnieci ze , nie doczekalismy do 22 a juz napewno nie ja
mlody padl po 19

dzieki tym imprezkom ominal nas najzd przebierancow :-) i dobrze bo zapomnialam cukierki kupic:zawstydzona/y:

dzisiaj tez zaganiane plany
jedziemy na wycieczke i robimy male przemeblowanei u Tristana w pokoju

milego dna dziewczyny nio i ladnej pogody zebyscie nie pomarzly na cmetarzu

reklama
dzień dobry
U nas bardzo bardzo ciepło. Ja jeszcze źle się czuję ale jakoś wyciągnę sie na dwór na spacerek, może na pobliski cmentarz bo do rodziny to za kilka dni pojedziemy.

miłego dnia.:tak:

Witajcie :happy2:

U nas leje :baffled: Pogoda do bani.. i nastrój podobny.. Taki dzień.. no i źle się czuję.. Gardło boli mnie strasznie.. :baffled: Wzięłam Bioparox od męża, może pomoże choć trochę..

Przed południem było fajnie, nawet z Piotrusiem na chwilę na spacer poszłam.. Teraz Piotruś śpi, a mama szaleje po necie :-p

malaga zdrówka, lepiej weź to L4...ja uważam, że lepiej na samym początku choroby wziąć, wyleżeć, bo inaczej najczęściej dłużej i gorzej się choruje...
Dzięki :happy: Teraz to już i tak "przedawnione" :-p Myślałam, że po antybiotyku będzie już dobrze, a tu zonk..

Szkoda że macie taką kiepską pogodę. U nas do południa można było chodzić w cienkich bluzkach a teraz też jest całkiem ciepło :tak:
Moja śpi sobie smacznie ale jak wstanie pójdę z nią znowu na spacerek.

Malaga zdrówka.

dzień dobry :-)
u nas znowu lato, wieczorem wrzucę parę fotek ze spacerku po parku, Sz. śpi jeszcze ale niedługo pewnie wstanie i może na cmentarz wojskowy pójdziemy

hej

a my siedzimy w domku jednak dzisiaj :tak:
mała poszła na drzemkę dopiero przed 13 i to zasnęła przy inhalatorze bo kazała sobie go włączyć..spała w salonie :eek: ja się przy okazji też zdrzemnęłam...

a pogoda u nas też całkiem ładna :-)

reklama
Witka!

malagaja mam zawsze ogromne problemy z gardłem. Pomaga mi dawka uderzeniowa, czyli wszystko co mam w domu: bioparox, hascosept - psikam, dużo syropów i non stop tabletki. Zdrówka dla Ciebie!

dla Toli również!

fredzikwróciłaś na kacu?;-)

Tristanek uroczy łobuziak:-)

Nasz dzień nieciekawie się zaczął:baffled:Zosia w nocy kaszlała tak mokro jak jeszcze nigdy, więc się zmartwiliśmy:-(Na cmentarzu byliśy tylko chwilkę o 10 rano jak było słońce i nie wiało. Pojechaliśmy na obiad do mamy z zamiarem szybkiego powrotu do domu. Rozpogodziło się jednak po 14, przestała kaszleć to wzięliśmy ją na mszę na cmentarz:sorry2:wytrzymała do końca zżerając starą czekoladę z mojej torebki:sorry2:
Odwiedziłam aptekę i mam nadzieję, że nic się nie rozwinie z tego kaszlu, w przeciwnym razie będziemy sobie wypominać, że mogliśmy ją trzymać w domu.

Do góry