reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm, hmmm, nie wiem jak ci odpowiedzieć :baffled: i tak i nie. Jutro chcemy iść na Powązki a do moich dziadków jeżdżę bardzo często w ciągu roku, jakoś wolę.
Poza wszystkim, bardzo ciężko od nas się wydostać bo robią parking na Powązki dookoła nas, jakoś nie wyobrażam sobie stania w korkach z Szymkiem, który i tak 15 min wytrzymuje bez wycia w foteliku :-(
Bardzo lubię (może to dziwnie zabrzmi) patrzeć po zmroku na palące się znicze na cmentarzu ... piękny widok i zawsze mam gęsią skórkę wtedy, trochę takie to magiczne dla mnie ...

Agutek, super, że udało się załatwić kreatywkę po waszemu :tak: gratuluję

a ja dzisiaj mam wychodne :-p, idę z koleżankami z pracy do knajpy poplotkować :-)

reklama
Fredzik szalejesz matka ;-)
a tak serio fajnie, od razu inaczej się pewnie czujesz jak możesz trochę na innych czynnościach spędzić czas i jak Szymek poszedł do żłobka nie? :-)

zapomniałam napisać, że dzisiaj małą dopadł katar
chyba się przeziębiła
posłałam właśnie męża po olbas oil i będziemy walczyć różnymi sposobami, żeby się go szybko pozbyć :tak:

zapomniałam napisać, że dzisiaj małą dopadł katar
chyba się przeziębiła
posłałam właśnie męża po olbas oil i będziemy walczyć różnymi sposobami, żeby się go szybko pozbyć :tak:

No to kurujcie się i niech szybko znika ten katar. Moją męczą jeszcze straszne gazy ale dobrze, że rozwolnień nie ma :baffled:
Ja przeleżałam całe popołudniu w łóżku bo palcem nie moge ruszyć. Idę wcześniej też spać.

Dobry wieczór,

ale Wy znacie (Wy tzn. Madzik ;)) piosenki/ wierszyki :szok: pierwszy raz słyszę

Agutek, jak już znasz piosenkę z kreatywki to super, no i super że jest po Twojemu i katarkipreczprecz

Elehar, jeszcze raz zdrówka dla Was

Fredzik, fajnie że się wyrwałaś, matki muszę też czasem odetchnąć :tak:

u nas grasują po wsi bandy haloweenowe, pozbyłam się już większości słodyczy
Mik trochę chciał popatrzeć, a trochę się bał albo wstydzil

dla mnie jutrzejsze święto nie jest ani przyjemne ani nastrojowe
mam bardzo bliską osobę na cmentarzu więc pewnie inny punkt widzenia

hej dziewczyny :happy2:

Ja jutro z Piotrusiem w domu siedzę.. Tak mnie boli gardło, że wytrzymać nie mogę :-( Tragedia :-( Chyba jednak L4 mnie nie ominie :crazy: Jak zażywałam antybiotyk szybko się polepszyło i myślałam, że choróbsko poszło precz, a tu niestety nawrót.. czuję się gorzej niż przedtem :-(

Też pójdę dziś wcześniej spać..

Tzn. nie po północy tylko po 23 :-p

Dobranoc :happy2:

Hej.

ae zescie plodne byly dzisiaj :szok::-D

agatulka - mamy identyczny odkurzacz :tak::-D tylko kolor rozowy ;-)

dziekuje za wierszyki/piosenki :-)

ja dzisiaj z Niunkiem i Mama od rana na zakupach :tak:i wkoncu nie tylko corci cos kupilam :-) sobie rowniez :blink:choc i ona tez bez niczego nie wyszla :sorry2:;-)

Dziś chyba ja ostatnia:) ale jak mam swiadomosc ze jutro wolne to korzystam:) ja lubię chodzić na cmentarz i tak sobie czytać to co jest napisane,czasem różne historie mozna tworzyć,zadumać sie:) poza tym idziemy patrzeć na pociagi, bo obiecalam Ignasiowi a ten skubany pamięta. Oby tylko bylo ładnie

reklama
dzien dobry :-)

malaga zdrówka, lepiej weź to L4...ja uważam, że lepiej na samym początku choroby wziąć, wyleżeć, bo inaczej najczęściej dłużej i gorzej się choruje...

Fredzik fajnie, że wieczór się udał :-)

nie wiem czy dzisiaj pojedziemy na cmentarz, nie chciałabym doziębić małej a katar nadal leje się z nosa :-(

Do góry