blueberry77
Podwójna Marcówka :)
przesadzają chybabo kazdy sie szykuje jak na woje hehehhe bo jeden dzień sklep bedzie zamkniety
wszędzie o tym trąbią

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przesadzają chybabo kazdy sie szykuje jak na woje hehehhe bo jeden dzień sklep bedzie zamkniety
wszędzie o tym trąbią
przesadzają chyba![]()
elahar, współczuję; ja od chyba 10 lat nie mogę patrzeć na gin &tonicmało tego jak ktoś pije w bliskiej odległości to muszę odejść bo już sama zapach mnie powala
widziałam, że tesco przygotowuje się już na święta BN i pół sklepu wystawiają zabawkami :-)
muszę się przejść na spokojnie i coś tam wybrać może...widziałam, że np. są znacznie tańsze te kuchnie - np. za 70zł. masa lalek, domków dla nich itp. oczopląsu można dostać
dobrze, że przypomniałyście mi, że jutro sklepy zamknięte
nie mialabym nic na sniadanie i obiad![]()
W niedzielę będą normalnie otwarte (te, które pracują w niedziele).
Chodzimy na grobyagutek/fredzik/blueobchodzicie 1 listopada?
My zakupy zniczowo - chryzantemowe zrobilliśmy, jutro od rana ruszamy. Lubię to święto![]()