reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama

elahar, współczuję; ja od chyba 10 lat nie mogę patrzeć na gin &tonic :-D mało tego jak ktoś pije w bliskiej odległości to muszę odejść bo już sama zapach mnie powala :baffled:

No ja mam nadzieję, że mi szybciej ta niechęć minie .

Moi znajomi robią tylko zapasy chleba bo nie wiem czy w niedziele w końcu będą otwarte czy zamknięte sklepy.

widziałam, że tesco przygotowuje się już na święta BN i pół sklepu wystawiają zabawkami :-)
muszę się przejść na spokojnie i coś tam wybrać może...widziałam, że np. są znacznie tańsze te kuchnie - np. za 70zł. masa lalek, domków dla nich itp. oczopląsu można dostać :-p

dobrze, że przypomniałyście mi, że jutro sklepy zamknięte
nie mialabym nic na sniadanie i obiad :-D

widziałam, że tesco przygotowuje się już na święta BN i pół sklepu wystawiają zabawkami :-)
muszę się przejść na spokojnie i coś tam wybrać może...widziałam, że np. są znacznie tańsze te kuchnie - np. za 70zł. masa lalek, domków dla nich itp. oczopląsu można dostać :-p

dobrze, że przypomniałyście mi, że jutro sklepy zamknięte
nie mialabym nic na sniadanie i obiad :-D

taaa ja tez poszukam czy te moje wybrane trafię ale podejrzewam że się coś trafi noii za przesyłke pewnie mniej:)

W niedzielę będą normalnie otwarte (te, które pracują w niedziele).

czyli tesco carefure i biedronki heheh czyli niema co się bac bedzie co jeść:pPPP

Hej Kobietki Kochane:-)

Popracowaliśy dziś z m w ogrodzie:-)znaczy sięon dalej robi a ja padłam. Jednak na 15 arach jest co robić:blink:

debiutantkamój m jest w szkole kimś więcej niż belfrem:zawstydzona/y:
Wyjazdy zagraniczne ma z uczniami - olimpijczykami, jest ich opiekunem, albo wymiana międzynarodowa.

sandija to piosenek mnóstwo śpiewam:sorry2:ostatnio na topie taka: "Choć jesteś jeszcze mała ga ga ga
To masz swój własny język da da da
I wzyscy wkoło cieszą się, że pomówić z nimi chcesz
bla - bla - bla /2X
Resztę napiszę jak dorwę więcej czasu. Spiewamy też dużo z pokazywaniem, zabawy paluiszkowe i takie tam. Znam tego sporo z racji zawodu:happy2:

fredziko tak, za bardzo przyciąć i skrzywdzić też można. Trudna decyzja.

agutek/fredzik/blueobchodzicie 1 listopada?

My zakupy zniczowo - chryzantemowe zrobilliśmy, jutro od rana ruszamy. Lubię to święto:sorry2:

my też chodzimy na groby :tak:

a z piosenek to przypomniała mi się piosenka z kreatywki, nie pamiętam tylko dokładnie słów, ale leciały mniej więcej tak:

"to jest moja rączka lewa, rączka prawa
a to buzia moja mała
rączki służą do klaskania
no a buźka do do śpiewania

to jest moja nóżka lewa, nóżka prawa
a to moja pupa mała
nóżki służą do tuptania
no a pupa.....do klepania"

coś w tym stylu..słowa są minimalnie inne ale coś na ten styl

aaa...dostałam właśnie odpowiedź od kreatywki, że mogę przepisać córcię do starszej grupy, bo w grupie 2-3 -latków nie ma dzieci starszych niż 2,5 roku, spróbujemy więc :tak: no i dodatkowo jeśli okaże się, że w jakimś miesiącu nie będę mogła w ogóle iść na zajęcia to jeśli poinformuję wcześniej o fakcie to jest możliwość by nie uiszczać opłaty :tak:także osiągnęłam co chciałam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agutekwidać klient nasz pan:tak:

to ja dalej śpiewam

Huśtam Zosię tak pod pachy i śpiewam: "Huśtawka, huśtawka to najwspanialsza rzecz, gdy mama pohuśta to smutki idą precz" - kanon

Moje małe rączki lubią robić różne rzeczy klap klap klap
Moje małe nóżki lubia robić różne rzeczy tup tup tup
- pokazujemy

Ja lubię chodzić poprzez świat /2X - maszerujemy
oj tak tak, tu i tam o jakże dobrze nam

ja lubię tupać tup tup/2X
oj tak tak, tu i tam/2X to samo

ja lubię wkoło kręcić się
i to samo

Tu paluszek, tu paluszek, tu pośrodku jest Twój brzuszek
Tu jest buzia i ząbeczki, tu wkładają cukiereczki
tu jest rączka a tu druga, a tu oczka sobie mruga