reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blu super jest ten tron:-D widziałam w sklepie za 120zł:szok: jest tez nowa wersja ale na razie nie mówi po polsku:no:
agatulka moja boi się żelazka :-D

elahar współczuje kopytka są ciężkostrawne:baffled: więc może one:baffled:

reklama
a tak dobrze podpowiedziec rodzinie co by mogli kupić bo potem tona czekoladek jest lub za małe ubranka bo niewiedzieli co kupić u nas sie pytaja co mają kupic oczywiście wyszukujemy prezent w rozsądnej cenie

Fredzik o tych waszych cenach to ja się w ogóle nie wypowiadam :-D Mam nadzieję tylko, że chociaż wypłaty u was są o tyle lepsze ;-):-D

Agutek, czy lepsze nie wiem ale to połowa bardzo dobrej wypłaty :wściekła/y::baffled:

elahar, współczuję; ja od chyba 10 lat nie mogę patrzeć na gin &tonic :-D mało tego jak ktoś pije w bliskiej odległości to muszę odejść bo już sama zapach mnie powala :baffled:

no dobra, na razie zmykam, bo na 12 po Szymka lecę a jeszcze chcę jakieś paróweczki dla Sz na jutro kupića w sklepach już meksyk :crazy:

do potem kobietki :tak:

przed chwilka w radioo gadali że wcale niema takich kolejech i szału w sklepach pewnie na wieczór bedzie meksykkk
jej i ja wtedy mam iśc na zakupy wrrrrrrrrrrrrrrrr

moim się ostatnio parówki nie podobają
ostatnio kaszki lub jogurty musze im cos nowego zapodac

reklama
Do góry