reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelina a Twój brat jest muzykiem :-)?? Bo napisałaś o jego koncertach.

muzyk to jeszcze za duzo powiedziane, ale gra w orkiestrze i zawsze chętnie wybiore się posluchać, a jest kontrabasistą :tak:

Sandi ja nie śpiewam :-p:-D My po prostu włączamy MTV i tańczymy do przebojów :-D

mój na VIVI-e chowany:-D:-D

a okładanie guza lodem pomogło, mało co go widać, tylko ciekawe, czy jakieś kolory przybierze:baffled:

miłego dnia dla wszystkich,
ide ogarnac chałupę, bo zaraz wychodzę;-)

reklama
Hej :-).

Strasznie dużo :szok:. U nas też są takie, co tyle kosztują, ale to są raczej takie kluby maluszka, które przyjmują dzieci od 6 miesięcy. A tak poza tym, to bardzo dobre przedszkole kosztuje np 650 zł + jedzenie.

No tak jak pisałam - ma problemy lokalowe, ale podobno jest świetna pani i fajna atmosfera. Mają angielski i różne zajęcia dodatkowe, ogólnie mi się podoba.

Karol nauczył się mówić kupa "pa" i też już woła (wcześniej pokazywał). A siku nie woła. Chyba kupię nocnik fisher price. Mamy 2 nocniki - jeden taki najzwyklejszy, ale K. się obsikuje, a poza tym jest już za niski, drugi jest z osłonką na siusiaka i klapką, ale jest mało stabilny, a ta osłonka jest ostra i mały nie da rady sam na nim usiąść. FP wydaje mi się stabilny, ma osłonkę na siusiaka i można go przerobić na nakładkę na sedes. Taki jest:

4612.jpg

bluu a ile te cacko kosztuje????

nasz szkrab wczoraj nas zadzwił bo siadał 2 razy w domu co mało kiedy się zdarzało i siedział sporo ale wstawał i krzyczał "ma"
w sensie ze nic niema hehehh
a jak zrobi kupkę w pieluszke od razu mówi wioec jzu dobvry znak może jeszcze troszkę i zacznie wołąc jak będzie chciał robić

my mamy najzwyklejszy w świecie nocnik i jest ok, nie kupuję innego, bo ten się sprawdza..mała jak chce się załatwić to sama nam go przynosi, stawia na podłodze i czeka by ją wysadzić :tak:
teraz za to przymierzam się do nakładki na kibelek, żeby umiała na takim czymś się załatwić, żeby np w sytuacji gdy jesteśmy na zakupach i zawoła mogła iść z nią do kibelka, wziąć na ręcę i żeby wysiusiała się nad kibelkiem...do tej pory bała się, a ostatnio dała się posadzić w domu na próbę na toalecie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Na pieczarki długo nie spojrzę.:no:

agatulka z tego zestawu wybrałabym żelazko. Maszyną to by sobie palce przyszyła.

kurcze doczytałam dopiero ze tam sa serio igły ale wiesz moge je wyjąc by tylko udawała że szyje
choć moje dziecko tzn córcia to jakis dziwny wyjatek ona jak była mała dorwała kiedys słoik z drobnymi monetami dokłądniej z grosikami kumcie siedziałm obok neij i aniii razu nie chciała do buzi wziąśc po prostu układała sobie te pieniązki bankowiec chyba jakis rośnie mimo ze ma niecałe 5 lat jest strasznie odpowiedzialna
jak idziemy rano wpierw do żłobka to mi pomaga ja rozbieram ona podaje kapcie odnosi kurtkę małego itp mam wielkiego pomocnika w domu
jeszcze przegadamy z męzme ta maszynę najwyżej żelazko z deską bysmy kupili ale o maszynie tak marzyła :)))

Do góry