reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-)

Agutek, no no zawracanie d... i tak przyjda w innym terminie ale mam czas, to wszystko podrasuję co trzeba :-D
Roksi, ja na wakcjach czytałam Kena Foleta "Filary ziemi" i "Świat bez końca", grubas straszny ale wciąga

Mik dzisiaj pięknie poszedł do żłobka, zobaczył dzieci i poszedł powolutku, a jak ciocia z kuchni wyszła to poleciał nie patrząc czy dzieci nie tratuje po drodze, przez szybkę mu jeszcze pomachałam, zrobił pa pa i ZERO PŁACZU. Jestem przeszczęśliwa :-):-)
z m pogadaliśmy wczoraj, czasem burze są potrzebne, lepiej sie potem oddycha

mój dzis tez poszedł na kilka h by sie oswoił na nowo
no na razie jeszcze popłakuje ale panie zajmuja go ładnie
porozmawiałam chwilkę z opiekunką z jego grupy i powiedziała że je łądnie połowę sam że SIADA na nocnik niec nie robi ale siedzi wow a w domu ucieka hehehehhe
i pocieszyła że tak powiem że nei wywala małego ze żłobka jak pracy szybko nie znajde bo sa dzieci mam które nei zamierzają pracować a dziecko daja by miało kontakt z dzieći wow to mi ulzyło i spokojniej mi jest na seruchu

Hej :-)

blu- moi rodzice tez maja na kablowce mini mini:tak:ale my mamy tu polsat wiec sa inne programy z bajeczkami cbeebies np moja uwielbia :tak:i jak bylysmy w pl o wlaczalam jej mini mini to jakos bez entuzjazmu spogladala na tv ...nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia sie :rofl2: ,ze bajki na tym kanale lepiej jej odpowiadaja ,a jak widzi teletubisie ,a szczegolnie to sloneczko to ,az piszczy z radosci:-Dna mini mini nie wiem czy nie puszczaje teletub. czy nigdy nie moglam trafic:sorry:

my mamy tez polsat teraz nie aktywny bo kablówke podłaczyliśmy ale kto wie czy u dzieci w pokoju się nei podłaczy tego polsatu choc zapierałąm się nogami i rękami że u dzieci tv nigdy nie wstawie ale może by bajke oglądały przed zasniecięm i wtedy spąc można przeciez kontrolowac ilośc ogladania tv boje sie co bedzie za kilka latttt ale na razie nie mysle o tym
mi cebibis troszkę zbrzydło teraz mamy mini mini i nieraz mam wrażneie ze tu spokojniesze bajki są

no to wykozystuje ze dzieci niema i porządki spore mnie czekają wiec miłego dnia kobietki

reklama
agatulka - mi tez juz sie opatrzyly bajki na cbeebies :tak:ale to chyba nie o to chodzi prawda? ma si przecoiez dzieciom podobac :-Da mojej jakos bardziej sie widza ;-)

Dzień dobry :-). Synek nawet spał w miarę, tylko ze 2 razy się obudził. Raz chciał "piśśś", a raz kazał posmarować dziąsła. Chyba się uzależnił od Dentinoxu :-D.

Agatulka, no nie ma u nas żadnej kablówki. Mieszkamy na takim osiedlu, które jest oddalone od innych i pewnie się im nie opłacało kabla ciągnąć... Z tego co piszecie wynika, że Polsat albo Nka nas ratuje.

Dzień dobry :-). Synek nawet spał w miarę, tylko ze 2 razy się obudził. Raz chciał "piśśś", a raz kazał posmarować dziąsła. Chyba się uzależnił od Dentinoxu :-D.

Agatulka, no nie ma u nas żadnej kablówki. Mieszkamy na takim osiedlu, które jest oddalone od innych i pewnie się im nie opłacało kabla ciągnąć... Z tego co piszecie wynika, że Polsat albo Nka nas ratuje.

hehhe jak bedziesz chciała to mam polsat na zbyciu hehehehheheh mam wykupiona satelite i tuner heheh wiec tylko opłata a to koszt 35 zł:pPPP

no to biorę sie za te porządki bo czas nagli

Ewela, u nas w żłobku był rotawirus (chyba), grasują wirusy bo to okres dla nich najlepszy, zdrowia dla Piotrusia

alePiotrusiowi przeszło, jak ręką odjał, a rota chyba by tak szybko nie odpuścił:baffled:, więc nie wiem co to było, idziemy dzis do lekarza, bo wczoraj z 3 nie miałam zadnego pod reką:dry:

Ewela zazdroszcze tych kilku przespanych nocek :tak:nam sie jeszcze nie zdazylo od narodzin :szok:

fajne uczucie, ale ja juz traciłam nadzieje, a tu proszę:tak:, więc ty tez sie doczekasz;-), życzę tego szczerze:-)

dzień dobry,

u nas swieci słoneczko, więc korzystamy i idziemy w długą:cool2:

Dziś mam wolne i jest piękny dzień:)
My też mamy tylko 5 programów w Tv i na razie wystarczy, Igna jak był w domu to oglądał na 1 programy typu domisie czy budzik a wieczorem obowiązkowo jaka to melodia ;)
Roksi ja czytam teraz 'przeciwieństwo miłości' ze świata książki- na razie ciekawa:) a ta o którą pytasz to 'gdybyś mnie teraz zobaczył'
Też sie biorę za porządki póki młodego nie ma!

Odbieramy przez antenę :-)

A to tak można "przekazać" komuś? Bo w sumie to bym może i chciała :-).

wiesz my to wykupilismy i pewnie tylko by sie zmieniło adres korespondencji heheheh
mieli to tescie do siebie wziąśc ale pewnie wiercenie małej dziurki na kabel przeraziło teściowa heheheh
pogadam z męzme w weekend i ci powiem co i jak jezeli byłabyś zainteresowana bo nam to zbedne na dzień dziesiejszy

no pokoje posprzatane odkurzone łazienka ogarnieta pranei nastawione włsoki przy okazji umyłam teraz wr kuchniaaa oejj to najgorsze na koniec mam

reklama
Do góry