agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Dzień dobry :-)
Agutek, no no zawracanie d... i tak przyjda w innym terminie ale mam czas, to wszystko podrasuję co trzeba
Roksi, ja na wakcjach czytałam Kena Foleta "Filary ziemi" i "Świat bez końca", grubas straszny ale wciąga
Mik dzisiaj pięknie poszedł do żłobka, zobaczył dzieci i poszedł powolutku, a jak ciocia z kuchni wyszła to poleciał nie patrząc czy dzieci nie tratuje po drodze, przez szybkę mu jeszcze pomachałam, zrobił pa pa i ZERO PŁACZU. Jestem przeszczęśliwa :-):-)
z m pogadaliśmy wczoraj, czasem burze są potrzebne, lepiej sie potem oddycha
mój dzis tez poszedł na kilka h by sie oswoił na nowo
no na razie jeszcze popłakuje ale panie zajmuja go ładnie
porozmawiałam chwilkę z opiekunką z jego grupy i powiedziała że je łądnie połowę sam że SIADA na nocnik niec nie robi ale siedzi wow a w domu ucieka hehehehhe
i pocieszyła że tak powiem że nei wywala małego ze żłobka jak pracy szybko nie znajde bo sa dzieci mam które nei zamierzają pracować a dziecko daja by miało kontakt z dzieći wow to mi ulzyło i spokojniej mi jest na seruchu
Hej :-)
blu- moi rodzice tez maja na kablowce mini miniale my mamy tu polsat wiec sa inne programy z bajeczkami cbeebies np moja uwielbia
i jak bylysmy w pl o wlaczalam jej mini mini to jakos bez entuzjazmu spogladala na tv ...nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia sie
,ze bajki na tym kanale lepiej jej odpowiadaja ,a jak widzi teletubisie ,a szczegolnie to sloneczko to ,az piszczy z radosci
na mini mini nie wiem czy nie puszczaje teletub. czy nigdy nie moglam trafic
![]()
my mamy tez polsat teraz nie aktywny bo kablówke podłaczyliśmy ale kto wie czy u dzieci w pokoju się nei podłaczy tego polsatu choc zapierałąm się nogami i rękami że u dzieci tv nigdy nie wstawie ale może by bajke oglądały przed zasniecięm i wtedy spąc można przeciez kontrolowac ilośc ogladania tv boje sie co bedzie za kilka latttt ale na razie nie mysle o tym
mi cebibis troszkę zbrzydło teraz mamy mini mini i nieraz mam wrażneie ze tu spokojniesze bajki są
no to wykozystuje ze dzieci niema i porządki spore mnie czekają wiec miłego dnia kobietki