reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my coraz częściej decydujemy się córcię zostawiać z babcią jak mamy zamiar iść na zakupy dla siebie, bo z nią ostatnio nie da rady ich zrobić :dry: jeszcze jakiś czas temu nie było problemu, a teraz ucieka, wychodzi z wózka na zakupy, krzyczy by wziąć ją "opa", jak już jej się maksymalnie nudzi to nawet zaczyna na czworakach po sklepie zasuwać, biega do innych sklepów, ściąga wszystko z półek...masakra jednym słowem :-D
Agutku u nas w wózku sklepowym bywa różnie ale zazwyczaj jest ok:tak: rajd po małych sklepikach odbywa się zawsze w wózku Natalki:tak: jest grzeczna ładnie siedzi ale najważniejsze by nie było dłuższego przestoju:baffled: więc wchodzimy z m razem jeśli coś wypatrzymy i chcemy przymierzyć to któreś z nas musi jeździć wózkiem po sklepie:-D

udało mi się załatwić Natalce grupę starszą na zajęcia Yamaha:tak: i dodatkowo fajnie się zdarzyło bo te zajęcia są w środy o 17:tak: a środa to mój dzień wolny:tak::-)
mam jeszcze dzisiaj taniec brzucha;-)

reklama
Agutku u nas w wózku sklepowym bywa różnie ale zazwyczaj jest ok:tak: rajd po małych sklepikach odbywa się zawsze w wózku Natalki:tak: jest grzeczna ładnie siedzi ale najważniejsze by nie było dłuższego przestoju:baffled: więc wchodzimy z m razem jeśli coś wypatrzymy i chcemy przymierzyć to któreś z nas musi jeździć wózkiem po sklepie:-D

udało mi się załatwić Natalce grupę starszą na zajęcia Yamaha:tak: i dodatkowo fajnie się zdarzyło bo te zajęcia są w środy o 17:tak: a środa to mój dzień wolny:tak::-)
mam jeszcze dzisiaj taniec brzucha;-)

uu roksi widze że rodzinka taneczna :))) pozazdrościc mi niestety słoń na ucho wdepna za małeńkości chyba bo zero słuchu wrr nawet na dyskoteki nei lubiłam chodzic bo taniec to nie było dla mnei
ale np obejrzeć YCD aaa i owszemmm super popatrzeć
własnie doebrałam Zuze z przedszkola maks padł niestety z niespodzianką obynie odparzyło:-:)-(
kurcze ale mnie trafiło czekałam az pani opowie jak Zuza sie dzis sprawowała bo zawsze wchodze i wypytuje by rozmawiać potem z Zuza
i była mama która dostawała opierdziel i pouczenie
kumacie dziecko ma 4/5 lat bo grupa mieszana i nie potrafi gryśc w domu jej papki chyba robią nic sama nie zje
myślałam ze takie rzeczy tylko w filmach a tu zonk jestem w szoku moja to niejadek ale cos tam zje a ta nicc nie jada chyba że słodycze i w odmu niby dziadki ja rozpieszczaja tak się mama tłumaczyła kurcze to co dziadkó zrypac nie mozna dziecko ma tyle lat a jeśc nei potrafi co to bedzie pużniej
a dodam ze moja jest niejadkiem i jest szczupluska a ta niby nic nie je a kawał baby jak diabli
jakos mnie ak to zdziwiłoo jenyyy ale jednak wtracanie sie dziadków bardzo szkodzi

Hejka!

Wracam do żywych powoli:tak:może dlatego, że piękne słońce u nas:-)

roksi kochana ja Cię tu zasypię tytułam za moment:tak:

agatulkato ci historia z tą dziewczynką, krzywdzą dziecko:no:

aguteku nas też zakupy sa problemowe ale wydaje mi się to za błahy powód by Zosię zostawić u babci:zawstydzona/y:jak zacznie raczkowac po sklepie to tak zrobimy:-D

Położyłam Zosię do snu, a ona nie śpi tylko bawi się grzecznie i cichutko:happy2:(drzwi zamknięte ale podglądam):-)

no to pisz roksi

Szelmostwa niegrzecznej dziewczynkiprzebrnij przez początek! potem r-e-w-e-l-a-c-j-a, spodoba Ci się na 100%

Księżycowa klatka- klimaty Eweliny

Kolekcjoner kości - straaaaszne i wciągające

Miłość w czasach zarazy - klasyka, piękne

Córka opiekuna wspomnień- twoje klimaty

Dziewczynka w czerwonym płaszczyku- Romy Ligockiej, czasy wojny, Polański itp.

Cień wiatru- początek trudny potem się nie oderwiesz

Lala- zabawne historie z życia pewnej rodziny

coś Cejrowskiego

to są moje ostatnie lektury, każda z nich zrobiła na mnie ogromne wrażenie:-)

własnie miałam tel w sprawie pracy niby nic bo sprzatanie kancelarii adwokackiej więc nie narobi sie tak bardzo to na 2h dziennie od 16 a kilka groszy wpadnie

no nie jest to praca wymażona hehhe ale taka dodatkowa by miec kilka groszy
a to popołudniami wiec męza bedzie siedział z dziećmi jak sie uda oczywiscie bo jutro wieczorem wsi sie wyjasni

madzikm dziękuje bardzo:tak::-)

my jesteśmy po zajęciach muzycznych i muszę powiedzieć że o niebo lepiej w starszej grupie:tak: dzisiaj dzieci uczyły sie o gąsce i o piłce:tak: nawet piłkę dzieci kolorowały:tak: rysunek można było zabrać do domu:-) oczywiście wisi na honorowym miejscu czyli na lodówce:-D

idę się szykować na belly dance:cool2:

hej

Mik nie chciał wychodzić ze żłobka :szok: i tak dał mi popalić u lekarza, ze jestem półżywa, zasnął mi w drodze powrotnej (18.40) i mam cichą nadzieję że już na noc

reklama
Do góry