reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
elahar - u nas w zimówkach jest około 1,5 cm zapasu, więcej to już przesada bo niewygodne będą

agatulka - podaję d3, 1 krople, cebion bez recepty

malaga - u nas cebion apetytu nie poprawił, tylko bioaron C. rodzice przyprowadzaja dzieci o 6?:szok:Matko droga biedne, zaspane, zerwane z łóżka Maluszki:sorry2:

spadam do książki bom dosyć wypoczęta na tym L4;-)

elahar - u nas w zimówkach jest około 1,5 cm zapasu, więcej to już przesada bo niewygodne będą

agatulka - podaję d3, 1 krople, cebion bez recepty

malaga - u nas cebion apetytu nie poprawił, tylko bioaron C. rodzice przyprowadzaja dzieci o 6?:szok:Matko droga biedne, zaspane, zerwane z łóżka Maluszki:sorry2:

spadam do książki bom dosyć wypoczęta na tym L4;-)

dzieki to chyba tez zaczne by go wzmocnić jeny o 6 ja to na ostatnia chwile by śniadanie zjadł czyli 8 30
ale kurde kto wie jaka mi praca sie trafi??? wrrrrrrr

Witam sie wieczorem

Oj znów miałam czytania bo płodne niezwykle jesteście :).

Widzę, że choróbska się dobierają (a kysz! siooo!!) ale to tez pewnie ta pora roku i pokręcona pogoda. My sie póki co jakoś trzymamy. Od kilku dni daję M tez Cebion multi (jak widzi to mówi "witaninki" ).
Agatulka cebion bez recepty :). A tego tranu to dzieci nie chcą pić czy Ty masz większe obrzydzenie :). Bo ja mam wrażenie, że jak dziecko nie ma nastawienia , że coś jest niedobre to niewykluczone, ze zaakceptuje nawet dziwny smak. Np. mojemu smakuja oliwki a ja do nich ze 30 lat "dojrzewałam".

Ostatnio niewyspana chodzę bo M wstaje ok. 5 :/. Zasypia wprawdzie ok. 20 , max. 21 ale ja o tej porze spać nie pójdę i siedzę do północy potem rano dętka jestem.. A dzis jeszcze w pracy mi tak adrenalina podskoczyla, ze najchętniej bym poszla w kimono....ech.

debiutantka ja bym tranu w życiu nie ruszyła ja w ogóle leków nie ruszam o kurdeee włansie sobie przypomiałam o tabletkach anty heheh jednyce co z lekarstw łykne zeroo syropu czy czegos takeigo mam od razu odruch wymiotny za dziecka mnie faszerowali bo byłam bardzoo chora wiec mam uraz
nei bede ich zmuszac bo starsza córcia to prawie wymiotuje od razu więc to bez sensu niech sobie mąz pije hehehehe bo on trafia szybko chorobę
w pracy zawsze najlepeij adrenalina podskakuje :p

malaga - rodzice przyprowadzaja dzieci o 6?:szok:Matko droga biedne, zaspane, zerwane z łóżka Maluszki:sorry2:
Przyprowadzają :sorry2: Teraz po 6 przychodzi jedna dziewczynka - córka nauczycielki z innego przedszkola :-D Tak do 7 jest kilkoro, najwyżej kilkanaście dzieci :tak: Większość się schodzi koło 8-8.30 :tak:

ale jestem padnięta:baffled:

też też :tak: ale u mnie to jakieś chroniczne :baffled:

Ewela, u nas w żłobku był rotawirus (chyba), grasują wirusy bo to okres dla nich najlepszy, zdrowia dla Piotrusia
Madzik, :tak: płacz Mika jest bardzo kłótniogenny, zdrowiej szybciej trochę koleżanko, nie wolno tak długo chorować, bo to niezdrowe :no:;-) i Kaskada też natychmiast proszę się zabrać za siebie, ucałowania dla chorego Wojtusia
jeśli o jakimś chorowitku zapomniałam to proszę wybaczcie wszystkim życzę zdrowia zdrowia i zdrowia

ja mam eNke i jest genialny program "babytv", wieczorem lecą bajki na usypianie, dzieci w łóżeczkach, zasypiające zwierzątka, spokojne wyciszające piosenki itp. i dużo takich akurat dla 1,5 roczniaka
Mik mi dzisiaj zasnął na rękach koło 9 -tej, wróciłam późno z pracy (koło 6stej) i cały czas bawiłam się z nim, więc może wczoraj tak ryczał bo chciał być ze mną - wczoraj wróciłam jeszcze później

aha! odwołali mi audyt wew taddddaaaammmm :-D:-):-):-)

reklama

Też mi się tak wydawało.Tylko pomyślałam, że jeżeli ma chodzić w nich od listopada do np. marca to będzie 5 miesięcy i czy przypadkiem z nich nie wyrośnie wcześniej :baffled:

debiutantka ja bym tranu w życiu nie ruszyła ja w ogóle leków nie ruszam

Tran jest do przełknięcia w kapsułkach, płynu też bym nie wypiła :no: Jedyny mankament, że te kapsułki są spore :baffled:

Do góry