reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Też mi się tak wydawało.Tylko pomyślałam, że jeżeli ma chodzić w nich od listopada do np. marca to będzie 5 miesięcy i czy przypadkiem z nich nie wyrośnie wcześniej :baffled:

Tran jest do przełknięcia w kapsułkach, płynu też bym nie wypiła :no: Jedyny mankament, że te kapsułki są spore :baffled:

dlatego myśłe ze poprzestanę na cebionie tez wzmacnia jak tran mam nadzieje hehehehheh
miłej nocki do zobaczenia :))))))))0000

reklama
tak ,tak pooka ja na nocnej "zmianie":-D nistety ,ale w dzien to zadko mi corcia pozwoli usiasc przy kompie :baffled: szkoda tylko ,ze jak ja jestem na bb to juz zazwyczaj nikogo nie ma:dry:

dzień dobry

jeśli chodzi o buty to moja ma 1,5cm większe...elahar niestety jak wyrośnie to pozostaje ci nic innego jak kupić kolejne buty :eek:

blueberry mini mini mamy w kablówce :tak: moja wita rano rybkę, natomiast jak rybka zasypia to młoda najczęściej już sama smacznie chrapie ;-) ale zdarza się, że czasem czekamy kiedy rybka zaśnie :-)

pooka fajnie, że o odwołali ci audyt..to takie zawracanie głowy tylko ;-)

Witam:tak:
popijam kawkę a młoda ogląda mini mini:tak:
ponawiam pytanko o jakąś fajną książkę bo nic mi ostatnio nie podchodzi:no: Agutku masz jakąś perełkę:sorry2::confused:

roksi sama będę niebawem do empiku szła i szukała czegoś, żebym na podróż właśnie miała w przyszłym tygodniu, więc też czekam na typy :-) myślę o drugiej książce tej autorki "P.S. Kocham Cię", może też będzie taka fajna, tylko nie pamiętam tytułu :-)

Dzień dobry :-)

Agutek, no no zawracanie d... i tak przyjda w innym terminie ale mam czas, to wszystko podrasuję co trzeba :-D
Roksi, ja na wakcjach czytałam Kena Foleta "Filary ziemi" i "Świat bez końca", grubas straszny ale wciąga

Mik dzisiaj pięknie poszedł do żłobka, zobaczył dzieci i poszedł powolutku, a jak ciocia z kuchni wyszła to poleciał nie patrząc czy dzieci nie tratuje po drodze, przez szybkę mu jeszcze pomachałam, zrobił pa pa i ZERO PŁACZU. Jestem przeszczęśliwa :-):-)
z m pogadaliśmy wczoraj, czasem burze są potrzebne, lepiej sie potem oddycha

Hej :-)

blu- moi rodzice tez maja na kablowce mini mini:tak:ale my mamy tu polsat wiec sa inne programy z bajeczkami cbeebies np moja uwielbia :tak:i jak bylysmy w pl o wlaczalam jej mini mini to jakos bez entuzjazmu spogladala na tv ...nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia sie :rofl2: ,ze bajki na tym kanale lepiej jej odpowiadaja ,a jak widzi teletubisie ,a szczegolnie to sloneczko to ,az piszczy z radosci:-Dna mini mini nie wiem czy nie puszczaje teletub. czy nigdy nie moglam trafic:sorry:

reklama
Do góry