elahar
mama Madzi
Dziewczyny, a mini mini macie na kablówce, czy na jakiejś platformie typu Cyfra czy N?
U nas jest kablówka Multimedia. Zdzierają strasznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a mini mini macie na kablówce, czy na jakiejś platformie typu Cyfra czy N?
U nas jest kablówka Multimedia. Zdzierają strasznie.
u nas można kupić cyfrę czy dekoder, nie znam się bo my mamy 5 programów i w zupełności wystarcza
agatulkai co dzieci same problemy rozwiązały?
słuchamy "Lampy Aladyna" czytanej przez Manna;-)
No właśnie Cebion multi mamy podawać po 5 kropelek dziennieMalaga mi aptekarka powiedziała że już podawanie samych witamin (np. cebionu multi) wzmaga apetyt
Przed chorobą Piotruś chodził spać koło 21-22, wstawał koło 7-8. Teraz mu się zmieniło, jest osłabiony i już koło 19 marudzi, więc go kąpię i do spania.. Usypia tak sobie i śpi bardzo czujnie.. Przedtem usypiał wymęczony i spał twardo do rana ;-)
Co do ubierania - z tym nie ma problemu, Piotruś czeka cierpliwie, aż go ubiorę do wyjścia :-) Czasem mu zmieniam to kurtkę, to bluzę - nawet to go nie denerwuje ;-)![]()
ja mam na kablówce upsDziewczyny, a mini mini macie na kablówce, czy na jakiejś platformie typu Cyfra czy N?
Ja teżale jestem padnięta![]()
U nas też tak było, ale na szczęście minęło, nie wiem nawet kiedy dokładnie ;-):-) I oby już tak zostało ;-)ja jak mamy wychodzic to już jestem cała spocona a potem czeka mnie jeszcze zniesienie wózka z Maksem z 2 pietra więc zwykle z domu wychodze z plecami mokrymiiiiiiiiiiiiiiii
No właśnie Cebion multi mamy podawać po 5 kropelek dziennieJak nie pomoże to wtedy po jakiś środek na poprawę apetytu sięgniemy
![]()