reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
u nas można kupić cyfrę czy dekoder, nie znam się bo my mamy 5 programów i w zupełności wystarcza:tak:

agatulkai co dzieci same problemy rozwiązały?:-D

słuchamy "Lampy Aladyna" czytanej przez Manna;-)

hehehhe chciałoby się mały 3 tyg prawie był chory a Zuza tydzień
wiec lekarstwa rozwiązały
teraz musze im tran wmuszać bo mój genialny mąz kupił w płynie kurde 25 zł dał za płyn którego dzieci nie chca tknąc wrrr hehehhe chyba sam sobie go bedzie pił:p
u nas czas na kolacje i bajke potem myja myja i zobaczymy jak ze spaniem bedzie

Witajcie :happy2:

Dwa dni pod rząd po 10 godzin to za dużo dla mnie :sorry2: Mam dość :sorry2:

Malaga mi aptekarka powiedziała że już podawanie samych witamin (np. cebionu multi) wzmaga apetyt
No właśnie Cebion multi mamy podawać po 5 kropelek dziennie :tak: Jak nie pomoże to wtedy po jakiś środek na poprawę apetytu sięgniemy :tak:

Wszystkim chorującym życzę dużo zdrowia :tak: Ja mam już dość chorób jak na tą chwilę :baffled:

Przed chorobą Piotruś chodził spać koło 21-22, wstawał koło 7-8. Teraz mu się zmieniło, jest osłabiony i już koło 19 marudzi, więc go kąpię i do spania.. Usypia tak sobie i śpi bardzo czujnie.. Przedtem usypiał wymęczony i spał twardo do rana ;-)

Co do ubierania - z tym nie ma problemu, Piotruś czeka cierpliwie, aż go ubiorę do wyjścia :-) Czasem mu zmieniam to kurtkę, to bluzę - nawet to go nie denerwuje ;-):-D

Przed chorobą Piotruś chodził spać koło 21-22, wstawał koło 7-8. Teraz mu się zmieniło, jest osłabiony i już koło 19 marudzi, więc go kąpię i do spania.. Usypia tak sobie i śpi bardzo czujnie.. Przedtem usypiał wymęczony i spał twardo do rana ;-)

Co do ubierania - z tym nie ma problemu, Piotruś czeka cierpliwie, aż go ubiorę do wyjścia :-) Czasem mu zmieniam to kurtkę, to bluzę - nawet to go nie denerwuje ;-):-D

no to pozazdrościć ja jak mamy wychodzic to już jestem cała spocona a potem czeka mnie jeszcze zniesienie wózka z Maksem z 2 pietra więc zwykle z domu wychodze z plecami mokrymiiiiiiiiiiiiiiii

moje dzis wow po 20 padły wykapałam ubrałam w piżamki Maks jeszcze popił soczku i położyłam do łóżeczka i śpiiiii
moze wymęczył się w żłobku ale spał w dzień 2,5 wiec nie wiem ale cieszę sie bo wieczór spokojny mam :)))

ja jak mamy wychodzic to już jestem cała spocona a potem czeka mnie jeszcze zniesienie wózka z Maksem z 2 pietra więc zwykle z domu wychodze z plecami mokrymiiiiiiiiiiiiiiii
U nas też tak było, ale na szczęście minęło, nie wiem nawet kiedy dokładnie ;-):-) I oby już tak zostało ;-):-D

My mamy polsat cyfrowy, ale nawet nie wiem, jakie tam kanały dla dzieci są, bo Piotruś nie lubi oglądać..

reklama

No właśnie Cebion multi mamy podawać po 5 kropelek dziennie :tak: Jak nie pomoże to wtedy po jakiś środek na poprawę apetytu sięgniemy :tak:
:baffled:

Ja też podaję 5-6 kropli i muszę przyznać, że Madzia apetyt ma dobry :tak: Teraz usypia ją tatuś. Zobaczymy co z tego będzie.

Kupiłam jej wczoraj buty zimowe ale nie wiem czy nie wymienie na większe. Po włożeniu w rajstopie i skarpetce wciskam jeszcze palec. Ale może trzeba jeszcze trochę więcej miejsca? A jak jest u was z tymi zimowymi?

Do góry