reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ewa też zamilkła

:sorry2: Wczoraj dopiero przysłali mi kartę do kompa:wściekła/y::wściekła/y: W końcu. Zrekompensowli mi moje czekanie nową kartą graficzną, lepszą niż miałam:szok::happy2::happy2:

Podczytywałam Was z kompa siostry, ale niestety nie mogłam pisać, bo czas mi się kończył;-):-D

A teraz nie mogę pisać ze swojego kompa, bo córcia rozrabia i tez chce pisać:szok:

Wiktoria trzeci tydzień ma zapalenie ucha:szok: Nie chce mi się juz opisywać przejść z lekarzami, bo krew mnie zalewa jak sobie przypomnę. Pod koniec tygodnia będziemy musieli jechac na kontrolę.

biedna Wiktoria:-(co Wy się babeczki omęczycie:no:a jak apetyt?

roksi ty to normalnie nas drażnisz tym byczeniem się:-p;-)

a co do szamponów...nie znam żadnego dobrego na rynku (Vichy nie próbowałam), kupuję jajeczny - fryzjerski na allegro; włosy myję co dwa,trzy dni. Codziennie by mi się niechciało bo muszę modelować:confused:

buziaki dla Wiktorii:tak::tak::tak:, zdrówka;-)

Roksi, to na pewno się byczy, skoro już wszystko wysprzatała na tip top:-D:-D,
swoją drogą, to ona przypomina mi Monikę z "Przyjaciół", ona tez miała hopla na punkcie sprzatania;-)

Madzik zazdroszczę miejsca do spacerowania:zawstydzona/y:, mieszkamy na osiedlu, na którym nawet parku nie ma:no:

idę miju, miju (jak mówi Piotruś), bo będzie mój film:tak:

hehe Ewelina moja też mówi miju miju :-D
ewa współczuję wam tych chorób, ciągle coś :-(
roksi jakoś szybko mi twój urlop zleciał, a miałaś tyyyle go mieć :szok:

aha! mała dzisiaj zrobiła jedną kupkę, normalną twardą... :-)

ja po aerobiku, dziś ćwiczyłyśmy z obciążeniami na nogach, myślałam, że padnę...:-p
uciekam, bo coś na kompie z mężem oglądać będziemy, dobranoc zatem i do jutra! :-)

cmok w bok ;-)

Dobry wieczór Mamuśki

Blue, ja mam taki sam zestaw co Madzik :tak:

Roksi, podziel sie troche energia bo ja detka jestem zupełna ... albo moj autek tez umyj :-p
ja dzisiaj lecialam z jezykiem na brodzie przeglad rej. robić auta, bo mi się skończyl w niedzielę :baffled: , nienawidze tego

włosy myje codziennie, mam bardzo cienkie, zniszczone i suche i ostatnio kupiłam genialny szampon MATRIX BIOLAGE SZAMPON WZMACNIAJĄCY 1000ml (442896359) - Aukcje internetowe Allegroi maske do włosów MATRIX SLEEK LOOK MASKA WYGŁADZAJĄCA 500 ML (449176734) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie rewelacja
moze z tej serii tez jest na włosy przetłuszczające się? ja osobiście nie zamawiałam więc nie jestem pewna czy to ten sprzedawca, ale szampon ten sam :)

reklama
Ewa, współczuje zapalenia ucha, słyszałam że to bardzo bolesne :-:)-:)-(
uściskaj Wikę i dużo zdrówka

Agutku, no to gratulacje z okazji udanej kupki :)

Do góry