reklama
malaga
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że i u mnie tak będziemalaga- u mnie było normalnie, jak w zegarku 28 dni i @, tylko bardziej skapa bo śluzówka była mocno wyczyszczona...ale bywa różnie od 3-6tyg powinna@ przyjsć, jak nie przyjdzie to lec do gina
blueberry - buziaki dla Karolka
Ja też kupuję na allegro i też najczęściej patrzę na listę przedmiotów niepromowanych ;-)
malaga, napewno @przyjdzie, spóźni sie może max tydzień, tak było u wiekszości dziewczyn....(niektóre dostały po 3 tyg...)...
tez oczywiście nie kupuje promowanych, przewaznie kupuje używane, bo nowe bardzo drogie...zwłaszcza nexta...ale czasem trafiaja sie tak piekne ciuszki, że echam i ocham...sama sobie nie kupie a kupie małej...ma więcej ciuchów niz ja... :-)
tez oczywiście nie kupuje promowanych, przewaznie kupuje używane, bo nowe bardzo drogie...zwłaszcza nexta...ale czasem trafiaja sie tak piekne ciuszki, że echam i ocham...sama sobie nie kupie a kupie małej...ma więcej ciuchów niz ja... :-)
madzikm
Mamy lutowe'07
Witam:-)
te aukcje promowane to wyskakują na pierwszej stronie?
malagadzięki za info. Rodziłam na nowym, ta lekarka wydawała mi się spoko
Mam dziś wolne więc od rana pracowity dzień
Po południu m zabiera nas na zakupy (buty dla mnie) już się denerwuję bo będzie jęczał: "szybciej, bo mam robotę"
ale i tak wolę z nim niż sama
te aukcje promowane to wyskakują na pierwszej stronie?
malagadzięki za info. Rodziłam na nowym, ta lekarka wydawała mi się spoko
Mam dziś wolne więc od rana pracowity dzień
Po południu m zabiera nas na zakupy (buty dla mnie) już się denerwuję bo będzie jęczał: "szybciej, bo mam robotę"
ale i tak wolę z nim niż sama
pooka
Mama marcowa 2007
Madzik, my z m jedziemy gdzieś, on idzie z Młodym kupować spożywcze i patrząc na zegarek "masz pół godziny" idzie se, więc ja te w pół godziny zasuwam jak mróweczka, w życiu tak shoppingu nie robiłam...
chyba że jadę z psiapsiółką i zostawiam Młodego w domu, wtedy jest w miarę normalnie jak za dawnych dobrych czasów
chyba że jadę z psiapsiółką i zostawiam Młodego w domu, wtedy jest w miarę normalnie jak za dawnych dobrych czasów
madzikm
Mamy lutowe'07
Madzik, my z m jedziemy gdzieś, on idzie z Młodym kupować spożywcze i patrząc na zegarek "masz pół godziny" idzie se, więc ja te w pół godziny zasuwam jak mróweczka, w życiu tak shoppingu nie robiłam...
to my chodzimy całym ogonkiem
mogłabym bez problemu zostawić Zosię i jechać sama, ale nie sprawia mi to takiej radościdziś nie sprawia, bo czasem tak
ja z Wiką tez przeważnie na zakupy chodzę, choć jest cieżko i umęczeni jestesmy...ale za to na ksiezniczke każdy zwraca uwage i moge sie choc przez chwilke poczuc dumna jak paw...a ona jak to ksieżniczki robia rozdaje uśmiechy i robi raczka wszystkim paaaaa :-)
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
ja z Wiką tez przeważnie na zakupy chodzę, choć jest cieżko i umęczeni jestesmy...ale za to na ksiezniczke każdy zwraca uwage i moge sie choc przez chwilke poczuc dumna jak paw...a ona jak to ksieżniczki robia rozdaje uśmiechy i robi raczka wszystkim paaaaa :-)
ale próżnością powiało
a ubranka NEXT kupujesz nowe czy używane?