reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Malaga, lekarze powinni przechodzić jakiś kurs empatii skurczybyki, mam nadzieję że szybko dojdziesz do zdrowia

Blu, no śliczny śliczny zestawik

reklama
malaga- u mnie było normalnie, jak w zegarku 28 dni i @, tylko bardziej skapa bo śluzówka była mocno wyczyszczona...ale bywa różnie od 3-6tyg powinna@ przyjsć, jak nie przyjdzie to lec do gina
Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie :happy:

blueberry - buziaki dla Karolka :happy:

Ja też kupuję na allegro i też najczęściej patrzę na listę przedmiotów niepromowanych ;-)

malaga, napewno @przyjdzie, spóźni sie może max tydzień, tak było u wiekszości dziewczyn....(niektóre dostały po 3 tyg...)...

tez oczywiście nie kupuje promowanych, przewaznie kupuje używane, bo nowe bardzo drogie...zwłaszcza nexta...ale czasem trafiaja sie tak piekne ciuszki, że echam i ocham...sama sobie nie kupie a kupie małej...ma więcej ciuchów niz ja... :-)

Witam:-)

te aukcje promowane to wyskakują na pierwszej stronie?

malagadzięki za info. Rodziłam na nowym, ta lekarka wydawała mi się spoko:confused:

Mam dziś wolne więc od rana pracowity dzień:baffled:
Po południu m zabiera nas na zakupy (buty dla mnie) już się denerwuję bo będzie jęczał: "szybciej, bo mam robotę":crazy:
ale i tak wolę z nim niż sama:sorry2:

Madzik, my z m jedziemy gdzieś, on idzie z Młodym kupować spożywcze i patrząc na zegarek "masz pół godziny" idzie se, więc ja te w pół godziny zasuwam jak mróweczka, w życiu tak shoppingu nie robiłam...
chyba że jadę z psiapsiółką i zostawiam Młodego w domu, wtedy jest w miarę normalnie jak za dawnych dobrych czasów :happy:

Madzik, my z m jedziemy gdzieś, on idzie z Młodym kupować spożywcze i patrząc na zegarek "masz pół godziny" idzie se, więc ja te w pół godziny zasuwam jak mróweczka, w życiu tak shoppingu nie robiłam...
chyba że jadę z psiapsiółką i zostawiam Młodego w domu, wtedy jest w miarę normalnie jak za dawnych dobrych czasów :happy:

to my chodzimy całym ogonkiem:-D

mogłabym bez problemu zostawić Zosię i jechać sama, ale nie sprawia mi to takiej radości:sorry2:dziś nie sprawia, bo czasem tak:laugh2:

ja z Wiką tez przeważnie na zakupy chodzę, choć jest cieżko i umęczeni jestesmy...ale za to na ksiezniczke każdy zwraca uwage i moge sie choc przez chwilke poczuc dumna jak paw...a ona jak to ksieżniczki robia rozdaje uśmiechy i robi raczka wszystkim paaaaa :-)

reklama
ja z Wiką tez przeważnie na zakupy chodzę, choć jest cieżko i umęczeni jestesmy...ale za to na ksiezniczke każdy zwraca uwage i moge sie choc przez chwilke poczuc dumna jak paw...a ona jak to ksieżniczki robia rozdaje uśmiechy i robi raczka wszystkim paaaaa :-)

ale próżnością powiało:-D

a ubranka NEXT kupujesz nowe czy używane?

Do góry