reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Malaga wynika z tego, że dobrze być upartym, gdybyś posłuchała lekarki ze szpitala i odpuściła sobie, nie otrzymałabyś immunoglobuliny, dobrze zrobiłaś szukając innego lekarza,
Blu, a jak kupowałaś w jakimś sklepie, czy od indywidualnych sprzedawców, mogłabys podrzucić linki, Piotrus dostał od babci kasę i chciałabym mu cos kupić z ciuszków jesiennych;-)
Karol ma 18-stkę, fajne
ide spać
Blu, a jak kupowałaś w jakimś sklepie, czy od indywidualnych sprzedawców, mogłabys podrzucić linki, Piotrus dostał od babci kasę i chciałabym mu cos kupić z ciuszków jesiennych;-)
Karol ma 18-stkę, fajne
ide spać
A
Agutek
Gość
dzień dobry
malaga w głowie się nie mieści
malaga w głowie się nie mieści
malaga- okropnie Cie potraktowali, współczuję, a swój szpital wspominam baardzo dobrze, naprawdę swietna delikatna lekarka mnie badała i sie mna opiekowała, może dlatego, że sama 2x poroniła i wie coto za ból w sercu...
Ja tez kupuje na allegro...i ostatnio jestem mega zadowolona:
kupiłam 3pak body z długim rekawkiem (NOWE) Mothercare + 3pak z krótkim za 47 zł !!!!
śliczny sweterek next z kotkami + spódniczka za 49zł
3pak spioszków marks&Spencer za 80zł :-)
piekne ubranka, miodzio a Wika jak ksiezniczka
Ja tez kupuje na allegro...i ostatnio jestem mega zadowolona:
kupiłam 3pak body z długim rekawkiem (NOWE) Mothercare + 3pak z krótkim za 47 zł !!!!
śliczny sweterek next z kotkami + spódniczka za 49zł
3pak spioszków marks&Spencer za 80zł :-)
piekne ubranka, miodzio a Wika jak ksiezniczka
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-).
Malaga, brak mi słów .
Ewelina, te ciuszki co kupiłam, to był taki zestaw:
JESIENNY ZESTAW DLA CHŁOPCA ROZMIAR OK. 92 (429226410) - Aukcje internetowe Allegro. Jakby babka zrobiła ładne zdjęcia, obrobiła je i zaznaczyła na Allegro opcję wyróżnienie, to by je sprzedała duuużo drożej.
Malaga, brak mi słów .
Ewelina, te ciuszki co kupiłam, to był taki zestaw:
JESIENNY ZESTAW DLA CHŁOPCA ROZMIAR OK. 92 (429226410) - Aukcje internetowe Allegro. Jakby babka zrobiła ładne zdjęcia, obrobiła je i zaznaczyła na Allegro opcję wyróżnienie, to by je sprzedała duuużo drożej.
A
Agutek
Gość
niezła okazja blueberrry, opłaca się tak...jakoś nigdy nie kupiłam takiego zestawu, a jakbym trafiła to można praktycznie dziecko ubrać, dużo taniej tak wychodzi
może na wiosnę będę polować na jakąś podobną aukcję
ale jak znam swoje szczęście, to to co będzie mi się podobało pójdzie za kosmiczną cenę
ja właśnie ostatnio kupiłam kurtkę cherokee za 35zł i licytowałam u babki taki śliczny komplet z nexta - golf z tuniką, i co? poszło za 38zł! to ja za kurtkę mniej dałam a łudziłam się, że pójdzie maks. za 20zł
a, no i od wczoraj nie mam już wózka, tzn. zostaliśmy już tylko z parasolką, która w tygodniu i tak stoi u dziadków, ale babcia też prawie bez wózka już z nią chodzi...zaczęła się więc era prawie bezwózkowa ;-)
może na wiosnę będę polować na jakąś podobną aukcję
ale jak znam swoje szczęście, to to co będzie mi się podobało pójdzie za kosmiczną cenę
ja właśnie ostatnio kupiłam kurtkę cherokee za 35zł i licytowałam u babki taki śliczny komplet z nexta - golf z tuniką, i co? poszło za 38zł! to ja za kurtkę mniej dałam a łudziłam się, że pójdzie maks. za 20zł
a, no i od wczoraj nie mam już wózka, tzn. zostaliśmy już tylko z parasolką, która w tygodniu i tak stoi u dziadków, ale babcia też prawie bez wózka już z nią chodzi...zaczęła się więc era prawie bezwózkowa ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malaga
Fanka BB :)
Witajcie
Najchętniej naplułabym teraz w twarz pani doktor No ale mogę sobie.... popluć na nią tutaj
pixella - odgapię od Ciebie.. ten suwaczek ;-) Zupełnie nie wiem, kiedy się teraz spodziewać pierwszej @ po poronieniu Jak to u Ciebie było pixella??
Najchętniej naplułabym teraz w twarz pani doktor No ale mogę sobie.... popluć na nią tutaj
pixella - odgapię od Ciebie.. ten suwaczek ;-) Zupełnie nie wiem, kiedy się teraz spodziewać pierwszej @ po poronieniu Jak to u Ciebie było pixella??
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja w sumie pierwszy raz kupiłam taką pakę. Specjalnie szukałam takiej "mało profesjonalnej" aukcji, bo doświadczeni sprzedawcy tak przygotowują zdjęcia i opisy, że osiągają faktycznie wysokie ceny. W dodatku te ubranka pochodzą z reguły z ciucholandów. Dlatego na te zestawy, które są na liście promowanych przedmiotów w ogóle nie patrzę .
reklama
malaga- u mnie było normalnie, jak w zegarku 28 dni i @, tylko bardziej skapa bo śluzówka była mocno wyczyszczona...ale bywa różnie od 3-6tyg powinna@ przyjsć, jak nie przyjdzie to lec do gina
ja zazwyczaj kupuje na allegro ciuszki nexta, ech strasznie mi się podobają...a sweterek z kotkami widać w moim avatorku...do tego sa śliczne spodenki, cud miód...jestem okropna i kupiłam sweterki na 92 i na zapas na 98...ale takie sa śliczne...ostatnio kupiłam tez 2 nowe bluzki nexta za 40zł....ciuchomanka ze mnie, nie ma co....
ja zazwyczaj kupuje na allegro ciuszki nexta, ech strasznie mi się podobają...a sweterek z kotkami widać w moim avatorku...do tego sa śliczne spodenki, cud miód...jestem okropna i kupiłam sweterki na 92 i na zapas na 98...ale takie sa śliczne...ostatnio kupiłam tez 2 nowe bluzki nexta za 40zł....ciuchomanka ze mnie, nie ma co....