reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga co za franca lekarka , brak słów. To się nadaje naprawdę na jakąś większa aferę.
Współczuje przeżyć, to straszne było.

reklama
Malaga wynika z tego, że dobrze być upartym, gdybyś posłuchała lekarki ze szpitala i odpuściła sobie, nie otrzymałabyś immunoglobuliny, dobrze zrobiłaś szukając innego lekarza:tak:,

Blu, a jak kupowałaś w jakimś sklepie, czy od indywidualnych sprzedawców, mogłabys podrzucić linki, Piotrus dostał od babci kasę i chciałabym mu cos kupić z ciuszków jesiennych;-)

Karol ma 18-stkę:-D, fajne:rofl2:

ide spać:-p

malaga- okropnie Cie potraktowali, współczuję, a swój szpital wspominam baardzo dobrze, naprawdę swietna delikatna lekarka mnie badała i sie mna opiekowała, może dlatego, że sama 2x poroniła i wie coto za ból w sercu...

Ja tez kupuje na allegro...i ostatnio jestem mega zadowolona:
kupiłam 3pak body z długim rekawkiem (NOWE) Mothercare + 3pak z krótkim za 47 zł !!!!
śliczny sweterek next z kotkami + spódniczka za 49zł
3pak spioszków marks&Spencer za 80zł :-)
piekne ubranka, miodzio a Wika jak ksiezniczka

Dzień dobry

Malaga przykre, że w ten sposób cię potraktowali. Trafiłaś na prawdę na beznadziejną lekarkę. Ręce opadają do tej naszej służby zdrowia. :no:

niezła okazja blueberrry, opłaca się tak...jakoś nigdy nie kupiłam takiego zestawu, a jakbym trafiła to można praktycznie dziecko ubrać, dużo taniej tak wychodzi :tak:

może na wiosnę będę polować na jakąś podobną aukcję
ale jak znam swoje szczęście, to to co będzie mi się podobało pójdzie za kosmiczną cenę :-D
ja właśnie ostatnio kupiłam kurtkę cherokee za 35zł i licytowałam u babki taki śliczny komplet z nexta - golf z tuniką, i co? poszło za 38zł! to ja za kurtkę mniej dałam :-D a łudziłam się, że pójdzie maks. za 20zł :dry:

a, no i od wczoraj nie mam już wózka, tzn. zostaliśmy już tylko z parasolką, która w tygodniu i tak stoi u dziadków, ale babcia też prawie bez wózka już z nią chodzi...zaczęła się więc era prawie bezwózkowa ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :happy:

Najchętniej naplułabym teraz w twarz pani doktor :wściekła/y: No ale mogę sobie.... popluć na nią tutaj :-p

pixella - odgapię od Ciebie.. ten suwaczek ;-) Zupełnie nie wiem, kiedy się teraz spodziewać pierwszej @ po poronieniu :confused: Jak to u Ciebie było pixella??

Ja w sumie pierwszy raz kupiłam taką pakę. Specjalnie szukałam takiej "mało profesjonalnej" aukcji, bo doświadczeni sprzedawcy tak przygotowują zdjęcia i opisy, że osiągają faktycznie wysokie ceny. W dodatku te ubranka pochodzą z reguły z ciucholandów. Dlatego na te zestawy, które są na liście promowanych przedmiotów w ogóle nie patrzę :no:.

reklama
malaga- u mnie było normalnie, jak w zegarku 28 dni i @, tylko bardziej skapa bo śluzówka była mocno wyczyszczona...ale bywa różnie od 3-6tyg powinna@ przyjsć, jak nie przyjdzie to lec do gina

ja zazwyczaj kupuje na allegro ciuszki nexta, ech strasznie mi się podobają...a sweterek z kotkami widać w moim avatorku...do tego sa śliczne spodenki, cud miód...jestem okropna i kupiłam sweterki na 92 i na zapas na 98...ale takie sa śliczne...ostatnio kupiłam tez 2 nowe bluzki nexta za 40zł....ciuchomanka ze mnie, nie ma co....

Do góry