debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie
Biedna Madzia, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
Zaczynacie się "zbroić" na zimę jak widzę
, tylko żebyście we wrześniu śniegu nie wywołały...!! Oglądałam wczoraj "na ciuchach" kurtki i była fajna Columbia na 2-3 lata ale jakas wielka mi sie wydawała więc musiałabym ją zmierzyc.
Od dzis do środy jestem słomiana wdowa i nie wiem jak wytrwam z M bo on ostatnio bywa nieznośny. Wczoraj myślam, że świra z nim dostanę
. Chyba wszystkie nasze dzieci dopada trudny okres...
Poza tym to pogoda ma sie zepsuć, po ostatnich letnich upałach, ma być chyba z 15-17C. MOze juz dzis sie u nas cos zmieni bo M spal ponad 3h w ciagu dnia a teraz też jakis śpiący.
Idziemy na maly spacer żeby zdążyć przez zmianami :-). Aha , M ostatnio lody polubil
, nie dostaje calego ale mu po trochu daje do wafelka albo lize mojego na patyku. Dajecie swoim dzieciom lody??
Biedna Madzia, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
Zaczynacie się "zbroić" na zimę jak widzę

Od dzis do środy jestem słomiana wdowa i nie wiem jak wytrwam z M bo on ostatnio bywa nieznośny. Wczoraj myślam, że świra z nim dostanę

Poza tym to pogoda ma sie zepsuć, po ostatnich letnich upałach, ma być chyba z 15-17C. MOze juz dzis sie u nas cos zmieni bo M spal ponad 3h w ciagu dnia a teraz też jakis śpiący.
Idziemy na maly spacer żeby zdążyć przez zmianami :-). Aha , M ostatnio lody polubil