reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dobry wieczór

kombinezon super fajny ale cena mnie poraża, zwłaszcza, ze Szymek kilka (Przynajmniej spodni) będzie potrzebował. Lubi kucnąć/ klęknąć aby dokładniej coś na ziemi obejrzeć :baffled: a tak poważnie to pewnie taki przemoczony kombinezon długo schnie :confused:

u nas szpital w domu: Szymek dalej ma gorączkę dochodzącą do 39 st, i katar, ja czuje się jakby mnie angina brała a m. podobnie. Jutro przyjedzie do nas pani dr Szymka.
lecę dopić ciepłe kakao i spać, mam nadzieję, że się nie rozłożę całkiem

reklama
ojej co to za choroby tutaj do naszych dzieciaczków przychodzą?
ledwo tylko chłodniej się zrobiło :-( sezon jesienno-chorobowy chyba można uznać za otwarty :dry:

Fredzik wydaje mi się, że troszkę taki kombinezon schnie, ale zimą można suszyć np. na kaloryferze, wtedy w jedną noc powinno być wysuszone :tak: jeśli uważasz, że potrzebujesz kilka spodni na zmianę to bym na pewno poszukała w lumpikach lub na allegro używanych, nie ma sensu kupować nowych.
ja mam spodnie od kombinezonu i starą kurtkę, a liczę, że wykorzystamy jeszcze kombinezon jednoczęściowy z zeszłego roku, na razie jest dobry, więc jakby co zmianę mam :tak:chyba nam to starczy nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
blueberry ja zwracałam uwagę tylko na ten kombinezon
NOWOŚĆ 2008/09 - COCCODRILLO- zestaw zim ACA-86 (420002048) - Aukcje internetowe Allegro

w sklepie kurtka kosztowała 119zł (na allegro widziałam za 125zł)
a spodnie 85zł
czyli razem 204zł za komplet

do tego szalik i czapka po ok.30zł z tego co pamiętam

ty nam tu nic nie pisz o wakacjach bo nas do czerwoności z zazdrości doprowadzisz ;-)
naprawdę super wam, że sobie jedziecie się urlopować :tak:

a ja mam pytanie do was: czy chodziłyście kiedyś do groty solnej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesć dziewczynki, bardzo bym chciała przyłaczyc się do waszego wątku bo nie mam żadnych znajomych mam z dzieciaczkiem w wieku mojej Wiki i czasem mam sporo wątpliwosci....

Mam 31 lat, Wika urodziła się 30 marca. Obecnie niestety jak wiele dzieciaczków jest na etapie chorowania (gilek do pasa :-)) od ok tygodnia) ja z reszta tez sie rozkładam od kilku dni, walczę dzielnie by byc zdrową :-)

pozdrawiam wszystkie mamusie

Dzień dobry :-). Ostatni tydzień pracy przed urlopem :tak:.

Agutku, a ile w sklepie Coccodrillo kosztuje cały kombinezon?
Witam się
1 dzień przed urlopem:-) i dwa przed wyjazdem:-)

bluebrry a ja nie jestem przekonana do jednoczęściowych kombinezonów:no: wydaje mi się że musi być niezła zima żeby dziecko w pakować w taki strój:tak: kurtkę osobno zawsze można wykorzystać:tak: my w zimę spodnie założyłyśmy może ze dwa razy:baffled: cały czas córcia chodził w samej kurtce:tak: mam wrażenie że dziecku taki cały kombinezon ogranicza ruchy:baffled: u nas to zupełnie odpada bo Natalcia ma długaśne nogi i zazwyczaj wszystkie dobre na długość nóg były za duże u góry:sorry2:

Fredzik zdrówka życzymy:tak:

u nas leje:angry:

pixella witaj

reklama
Dziekuje za miłe przywitanie,
W zeszłym roku córeczka jeździła zimą w kurteczce puchowej i spodenkach ocieplanych i było ok. Kombinezon jaos żaden nie chciał na nią pasować no i jak mi usnela w wózku to trudno ja było rozpakowac by sie nie obudzila...

Tej zimy planuję tez strój dwuczęściowy, tym razem nieprzemakalne spodnie na szelkach (2 pary na zmianę) i kurtka... akurat miałam szczęście bo moja siostra ma po swoim synku taki zestaw i mi pozyczy, rozmiar 92 więc powinien byc dobry...

Do góry