reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja mam lekki katar jak chodzę po parku bo u nas jest dużo różnych i starych drzew. ale całe szczęście nie zawsze mnie tak męczy. Może i ciebie jakaś alergia dopada bo podobno alergików przybywa...
Ja cierpię na alergię od 6 roku życia, ale ten katar jest inny. Właściwie to nie jest katar, tylko uczucie zatkanego nosa. Pomagają krople, ale ile można ich używać :baffled:.

reklama
hej :-)

dzień dobry
my z powrotem w domku i po długim spacerze. Dobrze, że ubrałam cieplej dziecko bo rano było zimno. Sama oczywiście na letnio i mnie trochę przymroziło.

Ewelina podobno krucho w tym roku z grzybami więc nie dziwne, że nie znaleźliście :tak:

Moje prasowanie też już kilka dni leży. A mnie się nic nie chce.

Ja niestety nie kupiłam jeszcze Madzi butów jesiennych a rano po mokrej trawie przydały by się do biegania.

U nas ponoć bardzo dużo grzybów jest :tak:
Butów na jesień też jeszcze nie kupowałam, ale mamy takie pełne, które kupiłam w czerwcu w CCC jak jechaliśmy nad morze to stykną :-)
W niedzielę widziałam mnóstwo ludzi w Bartku i dowiedziałam się, że jakaś promocja była i buty można było w niskich cenach kupić. Ale nie skusiłabym się jeszcze na kupowanie zimówek już teraz :no: Ceny takie normalne są porażające:szok:

W ogóle to jak pomyślę, że w sklepach są już kolekcje zimowe...kombinezony, czapy to mnie to z lekka przeraża. Rok temu we wrześniu kupowałam kombinezon, masakra :dry:

Problem w tym, że mam tak cały czas (ten katar). Może to jakaś alergia :confused:.

pewnie niestety tak :baffled:

my po wizycie w poradni i jestem bardzo pozytywnie nastawiona :tak:
nawet chyba dobrze, że podczas zimowo-wiosennych infekcji sama z siebie rezygnowałam z podawania małej antybiotyków :sorry2:
jestem dobrej myśli :-)

hej wieczorem:-),

blu, a może w końcu receptę wykupisz na kropelki do nosa:confused:?

Agutek, najważniejsze to pozytywne myslenie:tak:

Elahar, u nas podobno sa grzyby, sama widziałam na targowisku, ale trzeba wiedziec, gdzie szukać, u nas zawsze ś.p. ojciec wiedział, gdzie, co i jak w lesie:-(, a my młodzi dopiero las poznajemy:-)

ja nie lubię chodzić na grzyby :sorry2:

Ja za to bardzo lubię las i zbieranie grzybów też bo zawsze sporo znajduję :tak:

moja mała oglądała katalog z bielizną i modelka miała czarne długie włosy a moja córcia co stronę przewracała mówiła "mama":-D

Dobre :tak:

W ogóle to jak pomyślę, że w sklepach są już kolekcje zimowe...kombinezony, czapy to mnie to z lekka przeraża. Rok temu we wrześniu kupowałam kombinezon, masakra :dry:

Właśnie dzisiaj zajrzałam do dwóch sklepów i oglądałam i kolekcję zimową. Są bardzo ładne rzeczy ale drogie. No ale kombinezon albo jakiś zestaw zimowy muszę kupić.

Witajcie :-)

Dziękuję za gratulacje :-) Staram się być dobrej myśli, więc suwaczek jest ;-):-D

Z jednej strony cieszę się, a z drugiej stukam się w czoło i mówię: głupia babo, poczekaj chociaż do pierwszego usg! :sorry2:

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
już wiele razy miałam takie akcje:-D:szok:
A ja nigdy :szok: Jak mi się okres spóźniał i robiłam test (bardzo rzadko, może ze dwa razy, bo jednak miałam zawsze bardzo regularnie @;-)) a nie byłam w ciąży to nigdy mi się kreska nie pojawiła :tak:
A teraz jest podobnie jak z Piotrusiem ;-) Może dlatego mimo wszystko jestem pełna optymizmu :-D
Choć co jakiś czas stukam się w czoło... ;-):rofl2::-D

Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
witam, witam :-)

kurde jakoś taka niewyspana ciągle chodzę, młoda budzi sie raz w nocy i trochę strajkuje, ale za to potem nie możemy jej dobudzić i do pracy przyjeżdżam coraz później, szczególnie, że doszła nam rano jeszcze inhalacja :sorry2:

spoko Agutek ja też:baffled: a mój m uwielbia:szok:

moja mała oglądała katalog z bielizną i modelka miała czarne długie włosy a moja córcia co stronę przewracała mówiła "mama":-D

moja ostatnio w necie widziała zdjęcie Natalii Kukulskiej i też stwierdziła, że to mama :-p

Do góry