reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

kurde jakoś taka niewyspana ciągle chodzę, młoda budzi sie raz w nocy i trochę strajkuje, ale za to potem nie możemy jej dobudzić
Piotruś też się ostatnio budzi w nocy.. Myślę, że to ząbki :tak: Do tego nie daje się wziąść na ręce tatusiowi, musi być mamusia..

Uciekam :happy:

Miłego dnia :-)

reklama
Dzień dobry

też średnio wyspana jestem, Mik źle śpi, budzi się z płaczem, żłobek mu się śni
mam nadzieję że to się szybko unormuje

dzień dobry
Moja też ma w nocy 1-2 pobudki. Przez to też ciągle chodzę niewyspana bo nie zawsze ja mogę później od razu usnąć.
Dzisiaj piękny poranek psuje mi znowu kosiarka do trawy. Masakra :wściekła/y:

Piotruś też się ostatnio budzi w nocy.. Myślę, że to ząbki :tak: Do tego nie daje się wziąść na ręce tatusiowi, musi być mamusia..

:-)

Malaga u nas to samo. W nocy nie ma możliwości żeby tatuś wziął na ręce Madzie. Drze się, odpycha i chce do mamy. A ja czasami muszę iść do kuchni zrobić picie. No i w tym czasie córcia "daje czadu" :baffled: Sąsiadów na pewno budzi :baffled:

Dzień dobry

też średnio wyspana jestem, Mik źle śpi, budzi się z płaczem, żłobek mu się śni
mam nadzieję że to się szybko unormuje

U nas jak Madzia ma w dzień dużo atrakcji i przeżyć to też jej się to w nocy śni. Kręci się w łóżeczku i często się budzi. Zawsze tak jest jak jesteśmy na wsi u dziadków (bo tam sporo zwierząt i nowych rzeczy:tak:)

U nas jak Madzia ma w dzień dużo atrakcji i przeżyć to też jej się to w nocy śni. Kręci się w łóżeczku i często się budzi. Zawsze tak jest jak jesteśmy na wsi u dziadków (bo tam sporo zwierząt i nowych rzeczy:tak:)

:tak:staram się żeby telewizor nie chodził żeby mu nie dokładać atrakcji

Dzień dobry :-). Wyspana nie jestem, ale głowa mnie nie boli, więc jest ok :tak:

blu, a może w końcu receptę wykupisz na kropelki do nosa:confused:?
Może :-D.

ja nie lubię chodzić na grzyby :sorry2:
Ja też nie :no:.

moja mała oglądała katalog z bielizną i modelka miała czarne długie włosy a moja córcia co stronę przewracała mówiła "mama":-D
:-D:-D:-D

Właśnie dzisiaj zajrzałam do dwóch sklepów i oglądałam i kolekcję zimową. Są bardzo ładne rzeczy ale drogie. No ale kombinezon albo jakiś zestaw zimowy muszę kupić.
Myślę o zakupie kombinezonu TCM, czyli Tchibo. Podobno są bardzo dobre.

Malaga, przesyłam pozytywne fluidki :-):-):-)

:tak:staram się żeby telewizor nie chodził żeby mu nie dokładać atrakcji

Moja niestety troszkę za dużo ogląda. :no: Ale też staram się jak najczęściej wyłanczać.

Myślę o zakupie kombinezonu TCM, czyli Tchibo. Podobno są bardzo dobre.

Zerknęłam do netu i rzeczywiście wyglądają na solidne. Są w cocodrillo.

Uciekamy na spacer bo pogoda u nas super :tak:

Witam:tak:
u nas kombinezon jest dobry:tak: w spodniach była córcia dwa razy:szok: dużo zapłaciłam za niego w tamtym roku więc wzięłam większy:-)
więc w ramach tego zainwestuje w Bartki:tak: przeglądałam zimówki i mam kilka typów:tak:

pospałyśmy dzisiaj do 8:10:-)

reklama
ja mam bardzo dużo rzeczy po siostrzeńcu w tym wielki kombinezon, ciuchy kupuję tylko dla własnej przyjemności :-)
buciki nowe kupiłam jesienne, bo noga urosła Mikowi już 2 cm od wiosny :szok:
a zimowe jeszcze poczekam chwilę

Do góry