reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mi strasznie chce się spać :dry:

najważniejsze raporty już dzisiaj porobiłam, więc teraz się z deka obijam ;-)
do tego mi gorąco, a rano było lodowato i już nie wiem jak mam się ubierać, że o młodej nie wspomnę :no:

reklama
cześć:-),

a my byliśmy wczoraj w lesie na grzybach:tak:, ale sie naspacerowaliśmy i oczywiście grzybów nic nie znalazłam, chyba że rosłyby na drodze:-D,
nawet Piotrus lepiej spał w nocy;-),
ale za to dał koncert z rana, taki że nie mogłam go uspokoić, aż chlipał:szok:, a wszystko przez to, bo chciał walic łapkami w laptopa:crazy:

dzień dobry
my z powrotem w domku i po długim spacerze. Dobrze, że ubrałam cieplej dziecko bo rano było zimno. Sama oczywiście na letnio i mnie trochę przymroziło.

Ewelina podobno krucho w tym roku z grzybami więc nie dziwne, że nie znaleźliście :tak:

ale mi dzisiaj praca nie idzie... czyli dzień seksu pie....e [piiiiip] wszystko

Moje prasowanie też już kilka dni leży. A mnie się nic nie chce.

Ja niestety nie kupiłam jeszcze Madzi butów jesiennych a rano po mokrej trawie przydały by się do biegania.

Coś ty, w górach wyjątkowy urodzaj. Może zależy od regionu :confused:.
Głowa mnie rozbolała. Mam zatkany nos i ciężko mi się oddycha.

Mój tato jest grzybiarzem i twierdzi, że w tym roku mało jest grzybów ale i opadów było mało w naszym rejonie więc to pewnie przyczyna. Ale jesień przed nami więc pewnie sytuacja się zmieni. :tak:

Nie daj się chorobie. Zdrówka życzę :tak:

reklama
Cały dzień co jakiś czas mam przerwy w internecie :wściekła/y:

Problem w tym, że mam tak cały czas (ten katar). Może to jakaś alergia :confused:.

Ja mam lekki katar jak chodzę po parku bo u nas jest dużo różnych i starych drzew. ale całe szczęście nie zawsze mnie tak męczy. Może i ciebie jakaś alergia dopada bo podobno alergików przybywa...

Do góry