Lajla83
Fanka BB :)
ja jestem tak nakręcona tym żłobkiem że nawet niewyspana czuję się rzeźko - andrenalinka robi swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem tak nakręcona tym żłobkiem że nawet niewyspana czuję się rzeźko - andrenalinka robi swoje
Witam!
Byłam już dziś w pracyale wiem, że mnie tu nikt nie pożałuje
serce mi się krajało rano, Zosia torba na ramię z jedzeniem i piciem, wyglądała jakby szła na służbę:-(;-)
No niezła babciaNa piaskownicy spotkałyśmy dziewczynkę z babcią i moja jak zwykle pobiegła pobawić się z innym dzieckiem. Tym razem jednak babcia od razu nas poinformowała, że Emilka (tak ma na imię dziewczynka) nie pożycza od nikogo zabawek i swoich też nikomu nie daje. Jednym słowem mamy się nie zbliżać. Niezłe podejście.
Witam!
serce mi się krajało rano, Zosia torba na ramię z jedzeniem i piciem, wyglądała jakby szła na służbę:-(;-)
Witam!
dzień dobry
my od rana chodziliśmy po dworku i dopiero deszcz nas przegonił
Na piaskownicy spotkałyśmy dziewczynkę z babcią i moja jak zwykle pobiegła pobawić się z innym dzieckiem. Tym razem jednak babcia od razu nas poinformowała, że Emilka (tak ma na imię dziewczynka) nie pożycza od nikogo zabawek i swoich też nikomu nie daje. Jednym słowem mamy się nie zbliżać. Niezłe podejście.
Elahar, cały ciężar adaptacji spoczywał na barkach m
ale od czegoś te tatusie tez w końcu są... :-)
o rany biedne dziecko...zrobią z niej egoistę
Poza tym nie mam dalej okresu Wkurza mnie to, bo zawsze miałam bardzo regularnie, co 28, najwyżej co 29 dni, a teraz 32 dzień i nic Czekam więc dalej