reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Nigdzie nie znalazłam stanika 70 D i muszę kupić przez neta:baffled:zła jestem okrutnie bo miesiąc temu kupiłam miseczkę C i za małe:crazy:
madzikm kochana masz czym oddychać:-D mąż zadowolony:-p:-D
kurcze znam ten ból bo moja znajoma na D a czasami nawet DD:szok: płacze jak ma stanik kupic:baffled: mówi że chyba zostanie gorseciarką i sama będzie szyła:-D:-D

pooka dobrze zrobiłaś z tą zmianą żłobka:tak: co to za teksty do malych dzieci:baffled:

reklama
Nigdzie nie znalazłam stanika 70 D i muszę kupić przez neta:baffled:zła jestem okrutnie bo miesiąc temu kupiłam miseczkę C i za małe:crazy:

spadam do kuchni

nie chcę nić mówić...ale coś rośnie jak jest się w ciąży :-p:rofl2:

madzikm kochana masz czym oddychać:-D mąż zadowolony:-p:-D
kurcze znam ten ból bo moja znajoma na D a czasami nawet DD:szok: płacze jak ma stanik kupic:baffled: mówi że chyba zostanie gorseciarką i sama będzie szyła:-D:-D

pooka dobrze zrobiłaś z tą zmianą żłobka:tak: co to za teksty do malych dzieci:baffled:

to co ja mam powiedzieć? 75E :dry:
zapomnij o znalezieniu fajnego stroju kąpielowego, o bólach pleców nie wspomnę :no:, koszule wszystkie rozchodzą się na wysokości biustu :angry:
dobrze, że bieliznę już w miarę fajną zaczęli robić, ale w sklepach ciągle jest jej mało, bo do niedawna to takie wielkie spadochrony białe tylko były :dry:ostatnio to już prawie tylko w triumphie kupuję, bo tam przynajmniej mają ten rozmiar i on jakoś ładnie leży :rolleyes2: szkoda tylko, że cena fajna nie jest :-(

pooka fajnie, że tak gładko wam poszło to przejście do żłobka, no i tak jak dziewczyny piszą - zaglądaj i odzywaj się częściej ok?

hej,

madzik ale zaszalałaś:-D, a jesli masz za duzo w miseczce, to sie podziel z potrzebującym:tak:, chętnie przyjmę:-D,

Piotrek dzisiaj pisał sobie z ciocią na GG:szok:, zawsze mam otwarta ikonkę z GG, bo przez cały dzień piszemy do siebie z siorą, teraz siadam i czytam "cześć Piotruś", a wcześniej widzę wysłane juz jakies hieroglify, nawet nie wiem,kiedy siedział przed laptopem:szok::confused::-D

Pooka dobrze, że masz juz wszystko jasne ze złobkiem i jesteście zadowoleni:tak:

Sandi, byłaś w Focusie? podoba ci się?

pooka fajnie, że tak gładko wam poszło to przejście do żłobka, no i tak jak dziewczyny piszą - zaglądaj i odzywaj się częściej ok?

będę się starać :-)

też mogę przyjąć co nieco na moją deseczkę ;-)
jak tam nic nie ma to też nie jest fajnie wiecie?

Witajcie :happy:

a tak swoją drogą jakiś nowych ciąż na marcówkach nie mamy? :-p malaga? :-D
:-p Nie ;-) Jeszcze nie ;-):-D Powinnam teraz okres dostać, ale coś się rozkręcić nie chce :baffled: Pewnie jutro dostanę, bo mam dużo pracy :baffled:
No a potem do roboty :-p:-D Chyba :sorry2::-D

Postaram się teraz częściej zaglądać :tak:

Miłego popołudnia :-)

Ostatnia edycja:
agutek - ale mi nie urósł nagle biust tylko się źle wymierzyłam:-p
przez ciążę mam więcej 2 rozmiary - jupi:-)

od rozmiaru D nie dość, że ciężko spotkac to jeszcze ceny kosmiczne:baffled:a najbardziej mnie wkurza to, że 60 zł wywaliłam w błoto:baffled:

pookata pani w złóblu to widać przez przypadek tam trafiła:crazy:oby teraz było dobrze Mikusiowi:tak:

malaga coś często się nam gubisz;-)

to se Piotruś pogadał z ciocią:-D

reklama
Do góry