reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ewela - bylam w fokusie :tak:fajny sklep :tak: pochodzilam troszke po butikach kupilam pare pierdulek (oczywiscie wiekszosc dla Niunki:sorry2:) i nie wspomne jaka cene za to zaplacilam:zawstydzona/y:

madzik-mi po ciazy zostaly rozmiar wieksze:tak:z czego rowniez sie ciesze:-) bo wczesniej mialam naaaciagane B , a teraz to juz takie w sam raz C 75:tak::-)

ehhh jak ja jestem to juz nikogo nie ma:dry:

a wogole powiedzcie mi jak Wasze dzieciaczki reaguja na komputer?:confused: moja to sie ostatnio straszna zrobila pod tym wzgledem :baffled: w dzien (jak nie spi) to wogole nie ma mowy ,zebym odpalila kompa bo zaraz krzyk i wogole awantura ,ze ona chce "poklikac":baffled: wiec wlaczam tylko jak ma popoludniowa dzemke lub wieczorkiem :dry:jest tylko jeden wyjatek jak jestem z nia u mojej siostry to moge posiedziec nawet w jej obecnosci przy necie(bez awantur itp:nerd:) i o co tu chodzi?:confused::dry:

aa i musze Wam powiedziec choc pewnie juz zauwazylyscie ,ze zagladam tylko na glowny bo mi tak muli ,ze szok :/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

malaga to trzymam kciuki za starania :-p
;-):-D

malaga coś często się nam gubisz;-)
:sorry2: Ano jakoś tak.. nie wyrabiam czasowo ostatnio.. Z Piotrusia się taki łobuziak zrobił.. większy niż był.. Trzeba go cały czas pilnować, bo jak go na chwilę z oka spuszczę to zaraz coś zmajstruje :sorry2:

Zbieram się do pracy..

Miłego dnia :happy:

dzień dobry :-)

ja ostatnio też jakaś padnięta jestem, ciągle mi się chce spać :dry:
wczoraj zrobiłam sobie 20 minutową drzemkę przed 20-tą, a i tak poszłam spać już o 21.00 i spałam jak zabita :szok:

Hej:tak:
Agutku ja wczoraj też padłam wcześnie:baffled: a dziś pospałam do 8 i jakoś wyspana się w ogóle nie czuje:no:

Malaga moja tez bardziej broi:tak: szczególnie ją kuchnia interesuje:baffled:
Sandi biedna jesteś z kompem:-D moja trochę się rzuca jak jej nie pozwalam poklikać:-D ale generalnie mogę korzystać z netu przy córci:tak:

hej:-),

Sandi, mój tez zajmuje miejsce przy laptopie bardzo chetnie:tak:,

a dzien dzisiaj do d..y:no:, leje, szaro, buro i ponuro:wściekła/y:, ze spacerku raczej nici, a Piotrtek już marudzi, a gdzie reszta dnia:baffled:

reklama
Dzień dobry :)

Mik dzisiaj w żlobku od rana, ale nawet nie płakal przy oddaniu, już wie że po niego wrócimy :tak:
ja jestem tak nakręcona tym żłobkiem że nawet niewyspana czuję się rzeźko - andrenalinka robi swoje

Do góry