reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry
Moja znowu poszła wczoraj późno spać (22) i dzisiaj jeszcze odsypia.

Drugie podejście do nocniczka skończyło się pół sukcesem bo po zdjęciu pampersa prawie od razu zaczęła robić siku i nie zdążyła usiąść na nocnik. Także poleciało i na podłogę i do nocnika :-D

reklama
Dzień dobry :-)

miałam wizytę dużego bossa
juz po uffff
rozstroje żoładka już za mna

Mik już zostaje po dwie - trzy godziny w żłobku
budzi mi się w nocy z płaczem

widzę że nocnikowy temat na tapecie - ja na razie odpuściłam, bo mi się nie chce - zła wyrodna matka ;-)

pooka - pisz wiecej co u Was! jak Miki znosi żłobek? jak ty to znosisz?;-)

blueberry - kupiłam sobie jeansy i torebkę i odżywkę z Matrixa w sklepie fryzjerskim. Zosi spodnie, 2 tuniki NEXTA i kamizelkę ( to w szmateksie), zakupy do domu i takie pierdółki.

Nigdzie nie znalazłam stanika 70 D i muszę kupić przez neta:baffled:zła jestem okrutnie bo miesiąc temu kupiłam miseczkę C i za małe:crazy:

spadam do kuchni

reklama
Mik tam popłakuje i ciągle cos podgryza nerwowo (paluszki, ciasteczka, owoce - ale dobrze że nie panie :)
ja na razie znoszę to dobrze bo m go wozi
ale od przyszłego tygodnia ja będę jeździć
żlobek zmieniłam po trzech dniach bo ten wcześniejszy był beznadziejny
bo jak np. pani mówi do dziecka: "dlaczego porysowałeś po stole, trzeba poprosić nową kartkę, przez Ciebie bedziemy musieli robić remont" to ja dziękuję bardzo, co ona mówi dzieciom jak nie ma żadnej mamy :szok:
teraz jest bardzo fajna "ciocia", która przytula wszystkie maluszki, siada z nimi na podlodze i karmi bananem
wtopilismy przez zmianę miejsca troche kasy, ale to jest mało ważne bo teraz jestem znacznie spokojniejsza i wiem że Mik jest w dobrych rękach

Do góry