reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no ja w domu po odbiorze młodej od babci jestem o 16, więc mam dobrze :-)
wymyśliłam sobie, że jak da radę /znaczy się będą wolne terminy/ to umówię się na masaże na piątkowe wieczory, wtedy po całym tygodniu pracy będę miała okazję się zrelaksować ;-)
a w poniedziałki i środy będzie ćwiczyć dzielnie na aerobiku hehe ;-)

Dzień dobry:-)

Pospałyśmy do 10:zawstydzona/y: (z krótką przerwą)aż mnie kości bolą:-D

teraz Zosia znowu śpi:-), położyłam ją szybko bo po obiedzie ruszamy w daleką trasę i musimy wcześniej zjeść.

fredzik u nas dziś podobna pogoda także łącze się w bólu;-)

agutekoby tylko wytrwałości starczyło:tak:

ale mam dziś luzy - nie gotuję:happy:bo jest zupa od teściowej, ogarnę tylko domek i ruszamy w drogę.

cześć kobitki:-D,

odpoczęłam sobie, pozażywałam leki i jestem w niezłej formie:-),

mielismy dzisiaj iść na szczepienie, ale pielęgniarka się rozchorowała i mamy przyjść w przyszłym tygodniu;-)

Madzik dzięki za pamieć:tak:, nie dam się i nie będę smutasować, słowo;-)

ja nie mam zmywarki, ale widzę u mojej mamy, co tam kładą i jest tak, jak mówi Agutek, używają tabletek i osobno, soli i nabłyszczacza, mama zauwazyła, że brak nabłyszczacza powoduje biały nalot na szklankach, ale nie wiem czy to prawda, powtarzam tylko czyjeś słowa, może się przydadzą:-D

Agutek, zazdroszczę ci tych zajęć, fajnie masz, korzystaj:laugh2:

Borówa:confused::confused::confused::-D

a tak swoją drogą to skąd pomysł na taki nick?
ma jakieś głębsze podłoże, jakieś źródło z historią? :-)
Bo jak byłam w ciąży, to mi się podobało dla dziewczynki imię Jagoda. I jakoś wtedy sobie założyłam konto na gazecie i taki nick mi przyszedł do głowy (bo jakoś mi się wydawało, że będzie córka ;-)). A potem tutaj sobie zrobiłam taki sam nick :-).

reklama
a w ogóle to poszłam po karnet na aerobik a wróciłam dodatkowo z karnetem na masaż :-p będę chodzić raz w tygodniu :-D

Masaż to super sprawa. Kiedyś chodziłam z "musu" ale i tak było fajnie.

Dzisiaj odwiedziła nas przyszła niania Madzi. Na razie jest zaakceptowana. Teraz mam miesiąc na oswojenie się z nową sytuacją bo od października chce wrócić do pracy.

Do góry