reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Masaż to super sprawa. Kiedyś chodziłam z "musu" ale i tak było fajnie.

Dzisiaj odwiedziła nas przyszła niania Madzi. Na razie jest zaakceptowana. Teraz mam miesiąc na oswojenie się z nową sytuacją bo od października chce wrócić do pracy.

to przed wami wielkie wydarzenie! powodzenia :-)
ja wam powiem, że jeszcze w życiu na masażu profesjonalnym nie byłam :no: :sorry2:
mam nadzieję, że się nie zawiodę i będzie w miarę fajnie i troszkę na te moje bolące plecy pomoże :confused:
muszę zapytać jeszcze kumpeli co z tym basenem...bo chciała chodzić, ją też plecy strasznie bolą

my zaliczoną piaskownicę już mamy :tak:
mimo, że w południe było upalnie /nacierpiałam się w pełnych butach i długim rękawie/ to teraz to powietrze od razu takie chłodne się zrobiło...jesień stoi już za progiem :sorry2:no ale mamy łopatkę :-D

trzymamy kciuki za Ciebie i Madzię również;-)

to przed wami wielkie wydarzenie! powodzenia :-)
ja wam powiem, że jeszcze w życiu na masażu profesjonalnym nie byłam :no: :sorry2:
mam nadzieję, że się nie zawiodę i będzie w miarę fajnie i troszkę na te moje bolące plecy pomoże :confused:
:-D

Dzięki dziewczyny.
Agutek ja jak chodziłam na masaż (na bolący kręgosłup) to przez pierwszych kilka dni nie mogłam się po nim ruszać. Ale później już było super i na jakiś czas mi te masaże pomogły.

Moja dzisiaj w ogóle nie spała w dzień więc nastrój ma fatalny i nawet drugi spacer nie pomógł. Mam nadzieję, że zaśnie wcześniej bez problemu.

wróciłyśmy z wojaży, jestem padnięta, Zosia już słodko śpi:-)

u nas też wieczory chłodniejsze:baffled:trza przeżyć i jesień, tylko co tu robić ze szkrabem w jesienne, deszczowe dni:confused:
nadal będziemy trzymać się zasady, że spacer musi być niezależnie od pogody;-)

agutek to nam całkiem znikniesz jak tyle rzeczy planujesz:-(
mnie karnet wykupiony też bardzo mobilizuje:tak:w tym miesiącu opuściłam 3 razy bo zawsze miałam coś pilniejszego:baffled:złą jestem, że tak się poskładało:no:

madzikm zobaczymy na ile mi chęci zostanie, bo planować to sobie można, a rzeczywistość to inna sprawa...a to się nie będzie chciało, a to z rodzinką się będzie chciało zostać, itp., itd. ale spróbuję przynajmniej :tak:

chciałabym się troszkę poruszać, bo już dziadzieję ;-) :-D
a jak będzie to się okaże
chociaż z okazji dofinansowania trzeba skorzystać, bo ceny preferencyjne :-)

uciekam do wyrka na seans filmowy
mąż czeka już z chipsami i piciem :-D

dobranoc!

Hejka :-) ja po aerobiku padam na pyszczek i spocona strasznie - oj moze nie bede mowic glosno bo mnie zaraz stad wygonicie bo smierdzi :-D:zawstydzona/y: (hahaha) nie ,a tak wogole to dopiero wrocilam corenka spi a ja ide myju - myju;-)

no ekstra, jak ja "przychodzę" to wy uciekacie :crazy:
elahar, powodzenia, będzie dobrze :tak:
dzisiaj dzwoniłam zapisać Sz. na infanrix i mnie powaliło 185 zł :szok: A wy szczepiłyście tą hexa czy hib +ipv? Chyba się pogubiłam. Jak hexa to 230 zł :angry: ale u nas chyba ta ipv +hib bo już miał 3 razy powtarzaną żółtaczkę.

reklama
Halo halo:)
Rzeczywiście wieczory już chłodne i w ogóle... jakoś tak jesiennie. Zwłaszcza przez te biedne chore kasztany , którą gubią liście wcześniej niż cała reszta.
Ja się już ledwo kulam. Kręgosłup mi siada a tu jeszcze 2 miesiące przede mną.
agutek a mi się marzy masaż. To jest cudowna sprawa. Kompletny relaks . Nawet jak czasem poboli. PO porodzie to sobie chyba zafunduje jakąś serię taką na zregenerowanie kręgosłupa bo jak tak dalej pójdzie to za parę lat się z łóżka nie będę w stanie podnieść.

elehar: właśnie, a jak nianię znalazłaś? Ja miałam wpadkę z " agencją nianiową" i równolegle zaczęłam szukać przez net. Naszą najkochańszą Ciocię Krysię znalazłam na gumtree. Nie wyobrażam sobie teraz bez niej życia. Zwłaszcza w ciąży.

A w ogóle to strasznie szybko mi ta ciąża leci, znacznie szybciej niż poprzednia.. z Wojtkiem. Wtedy jakoś był czas na różne rzeczy,leżenie do góry brzuchem, szukanie ubranek, oglądanie wózków, zastanawianie się na wyprawką. itp itd . ech..a teraz... najpierw praca, potem przygotowania do remontu, potem remont ( niesolidne ekipy!!!!! ) , masa nerwów .. no i przede wszystkim Wojtek wędrownik:)

Ale mnie nastroje melancholijne złapały.
Idę spać.
Papap

Do góry