reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Madzia waży 10.300 :-( i jest na prawde szczuplutka.
Karol na ostatnim ważeniu też miał 10300, a wzrostu miał 82 cm. Jest szczupły, ale nie wydaje mi się wychudzony. Nawet ostatnio teściowa go zabrala do swojego lekarza i lekarka podobno się zachwycała, że takie zgrabne dziecko :-).

blueberry (możemy to jakoś skracać?)- 3 razy wstawałaś i jesteś wyspana???? pokłony dla Ciebie;-)i masz rację maruda ze mnie:zawstydzona/y:
No nie wiem, może "borówa" :-D:-p.
A co do wyspania, to chyba napisałam, że jestem nawet zadowolona, a nie wyspana ;-). Ja jestem śpiochem, więc nigdy nie jestem wyspana :no:.

łoooo a ja uzywam Clagonit ileś tam w jednym:-D też mi się robi taka mgiełka:baffled: szczególnie na najstarszych szklankach:szok: sommat tez jest dobry:tak:
trzeba jeszcze nabłyszczacz:confused:

myślałam, że jak mam kostki 3 w 1 to już nic nie trzeba, ale jeżeli skuteczniejsze ma być sypanie wszystkiego osobno....

a tak na marginesie to mojej cioci zepsuła się zmywara od kostek 3 w 1 (tak gość powiedział), że jakiś osad zostaje czy coś, zalecają dodawanie składników na piechotę

borówa do spania śpiochu:-D

myślałam, że jak mam kostki 3 w 1 to już nic nie trzeba, ale jeżeli skuteczniejsze ma być sypanie wszystkiego osobno....

a tak na marginesie to mojej cioci zepsuła się zmywara od kostek 3 w 1 (tak gość powiedział), że jakiś osad zostaje czy coś, zalecają dodawanie składników na piechote
madzikm ja od prawie 4 lat używam tabletek:tak: i nic się nie dzieje:no:

hej!

madzikm,roksi ja mimo tabletek wlewam również nabłyszczacz i sól :tak:

idę zaraz kupić karnet na aerobik :szok: się wkopię i będę musiała chodzić :-D

hej!

madzikm,roksi ja mimo tabletek wlewam również nabłyszczacz i sól :tak:

idę zaraz kupić karnet na aerobik :szok: się wkopię i będę musiała chodzić :-D
Agutku chodzi Ci o ten plyn:confused: kurcze ja myślałam że te tabletki mają wszystko w sobie:-D
Agutku a jakie zajęcia wybrałaś:confused: step, piłkę, linki, czy takie bez sprzętu w rytm muzyki:confused:

witam

Dziewczyny zdopingowałyście mnie do ćwiczeń. Ja mam pod nosem siłownie, basen z jacuzzi a całe lato się leniłam i nie chodziłam. No w sumie to biegałam po placach zabaw i po mieście ale to nie to samo :baffled:

U nas znowu ładna pogoda i taką zamawiam też na wrzesień :tak:
Moja jeszcze śpi więc mam czas na poranną kawę bo mnie niestety śmieciara obudziła :no:

Agutku chodzi Ci o ten plyn:confused: kurcze ja myślałam że te tabletki mają wszystko w sobie:-D
Agutku a jakie zajęcia wybrałaś:confused: step, piłkę, linki, czy takie bez sprzętu w rytm muzyki:confused:

roksi te tabletki mają wszystko w sobie, ale ja i tak wlewam i nabłyszczacz i sól mimo tego :tak: to drogo nie wychodzi, na długo starcza, ostatnio nabłyszczacz nawet najtańszy jaki był w kauflandzie kupiłam :-D

a aerobik to u nas taki kameralny jest
tam gdzie firma dofinansowuje jest taka mała sala, że zajęcia są chyba na 8-10 osób i nie ma wyboru zajęć, po prostu na każdych coś tam jest innego, raz step, raz układ, innym razem jakieś ciężarki, itp.

a w ogóle to poszłam po karnet na aerobik a wróciłam dodatkowo z karnetem na masaż :-p będę chodzić raz w tygodniu :-D

reklama
hej:)
zmywarki nie mam więc nie ma problemu z tym o czym piszecie, za to mam do krwi popękane ręce od ciągłego moczenia :no: ale za nic nie mam gdzie wstawić zmywarki, kombinowaliśmy już kilka razy. No nic, rok jeszcze wytrzymam.

Moje dziecko wazy ok 11 kg. Idziemy na początku września na szczepienie to nas moze zważą i zmierzą.

U nas się jesień zrobiła. O 7 rano było 10 st. a teraz jest 13 i pochmurno :szok:
miłego dnia kobitki:tak:

Do góry