reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać :evil:

Tylko jak to zrobić? :-D

reklama
Agutku są lamki nocne, które zapalaja sie przez dotyk:tak:, mielismy taką w pokoju na wakacjach, Piotrek był nią oczarowany, walił łapką po niej równo:-D,

Tylko, że sama lampka to nie wszystko :-D
Trzeba by ją nauczyć kilku czynności: zapalenie lampki -> poszukanie smoka -> załadowanie go do buzi -> zgaszenie lampki -> położenie się posłusznie spać bez budzenia rodziców :-D

Ja z nocnikiem też robiłam próbę ale jeszcze chyba za wcześnie. U nas jest tak że jak widzi nocnik to siada na niego i mówi siku ale jest wtedy w pampersie i raczej traktuje to jak zabawę. Plusem jest to, że kojarzy nocnik z siku.

Nie wiecie czy z trzydniówką można wychodzić na dwór ?
jeśli nie ma gorączki to tak:tak: wysypki nie można na słońce wystawiać:no:

moja tez kuma nocnik z siku:tak: lata już 40 minut z gołym tyłkiem i jak na razie nic:baffled: muszę iśc na obchód bo mi panele urosną:-D

no na bank! bo męża to już nawet w nogach nie zmieścisz:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać :evil:

Tylko jak to zrobić? :-D
mistrzostwo świata:-D

Zaliczyłyśmy ostatnie szczepienie, już podrożał INFARIX - 130 zł:crazy:

Zosia śpi zawsze w body i pewnie się odkrywa ale ja nie mam o tym pojęcia bo śpię:-p
Nadal jest z nami w sypialni ze względów lokalowych ale się nie wybudza więc mi to nie przeszkadza.
Wczoraj ewidentnie chciała mnie ukarać bo byłam z kol. na piwku do 22.30 to się budziła 2 razy na piciu:crazy:a tak to nigdy

agutek - to ja trzymam kciuki za naukę Toli:-D:-D:-D

roksii urosły?:-D

reklama
my mamy szczepić się pod koniec września :dry:

drugi dzień z rzędu zasypianie bez wychodzenia, ale wyłazi jak się w nocy przebudzi :eek: na szczęście jak jest zaspana to wystarczy utulić i spi dalej, chyba że się totalnie uprze na spanie w naszej sypialni :-D

a w końcu szczepicie na pneumokoki i meningokoki?

blueberry czy dobrze kojarzę że ty masz tel. sony ericsson k800i?

Do góry