reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

blueberry- a Karolek spi z Toba cala noc ,czy jak? bo ja jak klade swoja to usnie ladnie ,ale jak tylko sie przebudzi na mleko kolo 1 w nocy to juz tylko u mnie w lozku laduje :sorry2:

z nocnikiem to tez jeszcze niewiem jak sie za to zabrac :no: ale mysle ze za jakis miesiac moze dwa trzeba by sie wziasc ostro do roboty za to :tak: az sie boje tego :nerd:

Agutku- mialam sony ericssona K800i i zamienilam go na samsunga U600 po czym zalowalam :dry:pod wzgledem aparatu np. niby parametry takie same ,ale porownania nie ma :no::baffled:

a dzisiaj prawie zawalu serca dostalam :-( malenka bawila sie garnkiem na krzesle ja siedzialam na kanapie i spogladalam co porabia i w pewnym momencie garnuszek jej sie wyslizgnal chcac go zlapac spadla twarzyczka na podloge:-( tak sie przerazilam ,ze sie cala trzeslam i plakalam razem z nia :-(krewka jej leciala -myslalam ze cos z zabkami sie stalo :-:)no:ale na szczescie nie ,chyba rzegryzla sobie warge :-(ehhh mowie Wam :-(

o samolocie slyszalam ...:-(
-----------------------------

a i chcialam Wam powiedziec ,ze zapisalam sie na aerobik :tak: 3 razy w tygodniu:tak:w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala:tak: a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)

aha Agutku moja potrafi zapalic lampke nocna :tak: tylko czemu nie robi tego w nocy tylko w dzien?:confused::-D

no ja właśnie mam SE K800i i lekko wkurza mnie, że tak łatwo odsuwa się klapka od aparatu i od razu włącza się aparat...i się zastanawiałam czy jest możliwość by ustawić telefon tak, by odsunięcie klapki nie aktywowało aparatu fotograficznego?

Sandi moja też dzisiaj chyba walnęła buzią o kafle na podłodze /piszę chyba, bo nie widziałam, ale płakała i pokazywała na buzię/, na szczęście skończyło się na krótkim płaczu.

a powiedz mała ląduje w nocy, bo tego się domaga czy dlatego, że tak się już przyzwyczaiłaś i sama ją bierzesz?

Zaliczyłyśmy ostatnie szczepienie, już podrożał INFARIX - 130 zł:crazy:
Ja płaciłam 109 w lipcu.

blueberry czy dobrze kojarzę że ty masz tel. sony ericsson k800i?
Dobrą masz pamięć :tak:

blueberry- a Karolek spi z Toba cala noc ,czy jak? bo ja jak klade swoja to usnie ladnie ,ale jak tylko sie przebudzi na mleko kolo 1 w nocy to juz tylko u mnie w lozku laduje :sorry2:
Zasypia w łóżeczku, ale jak się kładę spać, to on się na ogół budzi i biorę go do siebie.

Współczuję upadku Vanesce, a tobie przeżycia.

a i chcialam Wam powiedziec ,ze zapisalam sie na aerobik :tak: 3 razy w tygodniu:tak:w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala:tak: a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)

super!
ja czekam na pojawienie się oferty w moim zakładzie i wykupuję karnet :tak:
będę chodzić 2 x w tygodniu, koszt coś koło 23-25zł/miesiąc ;-)
mam nadzieję, że się zmobilizuję, a jeszcze po głowie chodzi mi angielski raz w tygodniu i basen w niedzielę :szok:

reklama
Do góry