reklama
A
Agutek
Gość
My też nie śpimy już :-)
Szykujemy się na wycieczkę. Pa!
Szykujemy się na wycieczkę. Pa!
witam
a u nas pada i zimno:-( niestety nie za bardzo mogę pisać cokolwiek, bo Ignaś okupuje moje kolana, jakiś marudny jest dzisiaj, pospał do 7.30, obejrzał domisie i to były moje jedyne spokojne 15 min a ja obiecałam koleżance torebkę na szydełku i ledwo co zaczęłam, może w piątek jak m będzie to coś podłubie:-)
no i teraz "esi mama" i to by był ona tyle:-) miłego dzionka
a u nas pada i zimno:-( niestety nie za bardzo mogę pisać cokolwiek, bo Ignaś okupuje moje kolana, jakiś marudny jest dzisiaj, pospał do 7.30, obejrzał domisie i to były moje jedyne spokojne 15 min a ja obiecałam koleżance torebkę na szydełku i ledwo co zaczęłam, może w piątek jak m będzie to coś podłubie:-)
no i teraz "esi mama" i to by był ona tyle:-) miłego dzionka
Ja już po doktorku, sama nie wiem teraz po co poszłam, nie dość że miałam być na 8:00 pod gabinetem to weszłam dopiero o 9:30 (przyjął jeszcze 2 osoby które przyszły za mną a tu Mała na mleczko czekała) to w dodatku nie powiedział mi nic poza tym co już wiem. Ale nic. Teraz idziemy na spacerek z bobasami. Pozdrawiam bardzo serdecznie!!!!
elahar
mama Madzi
hej
U nas pogoda dalej ładna i bardzo się cieszę bo nie musimy siedzieć w domu.
U nas to samo. Blondynka z niebieskimi oczami i kręcącymi się włoskami z tyłu i też zupełne przeciwieństwo nas.
U nas pogoda dalej ładna i bardzo się cieszę bo nie musimy siedzieć w domu.
mojej córci zaczęły się kręcić włosy z tyłku blondynka i kręcone włosy totalne przeciwieństwo nas
U nas to samo. Blondynka z niebieskimi oczami i kręcącymi się włoskami z tyłu i też zupełne przeciwieństwo nas.
reklama