reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiecie ja tu na forum już kilka razy spotkałam się z podobnymi akcjami, że dziewczyna udzielała się, wklejała zdjęcia brzuszka ciążowego po czym okazywało się, że kradła czyjeś zdjęcia z sieci, albo wypychała sobie poduszkami. Dlatego trzeba mocno uważać (moim zdaniem) na zdjęcia, które się umieszcza, bo czasem ktoś może kiedyś przywłaszczyć sobie nasz wizerunek i się pokazywać gdzieś jako my. Było tu już kilka afer niestety i chyba co jakiś czas zawsze będą się powtarzać, bo ludzie są różni :baffled:

reklama
niezła historia :szok::szok::szok: żal mi laski:-(

moja dzisiaj o 4:30 ryczała przez sen:szok: nie mogłam jej uspokoić a jak już się udało to rozbudziła się na maksa:baffled:
uciekamy na drzemkę:tak:

Moja właśnie ma mieć drzemkę, ale nie chce spać w łóżeczku. Jak się zapytałam czy chce spać to pokazała, że tak i położyła się na narożniku, ale coś nie mogła zasnąć. Zaniosłam ją do łóżeczka to płacz, powiedziałam, że jak nie będzie spała to ma oddać dydusia i oddała od razu po czym pokazała na niego, że mam go wziąć bo ona pójdzie spać ale w naszej sypialni. I leży tam teraz i zasypia. Nie chce w łóżeczku i już :dry:

Moja po ciężkiej walce - nie mogła w międzyczasie zrobić kupki - w końcu dała się położyć w łóżeczku..uff..może zaśnie :rolleyes2:

Witajcie :-) !!!
My dziś cały dzień na nogach. Jechaliśmy po mleczko dla malutkiej które u nas jest o ponad 7 zł droższe.

Wczoraj byliśmy w KRAKOWIE! Mój mąż się dał przekonać i wczoraj wsiedliśmy do pociągu. Miał wybrać miejsce gdzie pojedziemy i zrobił nam niespodziankę bo za nic nie chciał powiedzieć gdzie :-D:-D przemiła niespodziewajka.
Było super a dzieciaczki bardzo grzeczne. Może Ewunia nam troszkę po marudziła ale ostatecznie w końcu zasnęła, Marcin zasnął gdy jechaliśmy już spowrotem.
W Krakowie spodobało mu się najbardziej wrzucanie z tatą kamyczków do wody:-D:-D:-D cudownie wyglądało jak wrzucał kamyczek i wołał "bammms".

Dziś kupiłam małemu basenik mam nadzieję że tym razem się już nie zepsuje tak szybko. Ciężko było go dziś wyciągnąć z baseniku.

Mój Mały już zasnął:szok::szok::szok: Poszedł do łóżeczka przykrył się kocykiem i bez niczego tak po prostu zasnął.
Ale aby mi się nie nudziło Mała się obudziła:-D:-D:-D

Mój Mały już zasnął:szok::szok::szok: Poszedł do łóżeczka przykrył się kocykiem i bez niczego tak po prostu zasnął.
Ale aby mi się nie nudziło Mała się obudziła:-D:-D:-D
no jak by mogło być inaczej:-D:-D:-D:-D

moja już śpi:tak: mistrzostwo świata w zasypianiu oby trwało jak najdłużej:tak::-)
ciekawe jak tam blueberry:confused: może coś skrobnie do nas:confused:
Agutku jakies fotki by się przydały z wakacji:-)

reklama
Do góry