witam sie i ja, jeszcze parę godzin i będę miała nareszcie wolny weekend, planujemy wyprawę nad jeziorko na weekend ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ostatnio jak cos zaplanuje to i tak mi sie wszystko plącze i nic z tego nie wychodzi
reklama
S
szalona mama
Gość
Bry :-)
My już po spacerku.
Pocieszyłam się czytając o spaniu dzieciaczków. Szymek dzisiaj wstał o 23 i nie spał do 3.45 Zjadł, przewalał się po łóżeczku i znowu zjadł i znowu kwękał , nie wiem o co mu chodziło, wcześniej zęby mu nasmarowaliśmy bo chyba znowu coś mu rośnie (ale nie mam pojęcia co)
Urlopowiczom życzę udanego odpoczynku
Co do przetworów. Szymek uwielbia kiszone ogórki (robię z czuszką). Jak widzi to szału dostaje żeby mu dać.
Owoce i warzywa je wszystkie a najfajniejsza jest zielona fasolka szparagowa.
Miłego dnia! Trochę śpiąca jestem, ciekawe czemu? a moje dziecko znowu nie może zasnąć - gada, piszczy, śpiewa, kopie nogami w ścianę
My już po spacerku.
Pocieszyłam się czytając o spaniu dzieciaczków. Szymek dzisiaj wstał o 23 i nie spał do 3.45 Zjadł, przewalał się po łóżeczku i znowu zjadł i znowu kwękał , nie wiem o co mu chodziło, wcześniej zęby mu nasmarowaliśmy bo chyba znowu coś mu rośnie (ale nie mam pojęcia co)
Urlopowiczom życzę udanego odpoczynku
Co do przetworów. Szymek uwielbia kiszone ogórki (robię z czuszką). Jak widzi to szału dostaje żeby mu dać.
Owoce i warzywa je wszystkie a najfajniejsza jest zielona fasolka szparagowa.
Miłego dnia! Trochę śpiąca jestem, ciekawe czemu? a moje dziecko znowu nie może zasnąć - gada, piszczy, śpiewa, kopie nogami w ścianę
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mniam :-)Bry :-)
Co do przetworów. Szymek uwielbia kiszone ogórki (robię z czuszką).
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Bry :-)
Co do przetworów. Szymek uwielbia kiszone ogórki (robię z czuszką).
tzn, jak
S
szalona mama
Gość
tzn, jak
wrzucam, ogórki, dużo czosnku, przyprawy i troszkę czuszki (z wyczuciem bo jak za dużo to tylko mój m. je wtedy zjada bo ostre jak piorun).
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Fredzik nie znam tej przyprawy, co to takiego
S
szalona mama
Gość
Fredzik nie znam tej przyprawy, co to takiego
papryczka chilli, długa czerwona cienka
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Fredzik, ale ile mniej więcej dodajesz tych czuszek? Jedną na słoik, czy pół, czy 2 plasterki?
S
szalona mama
Gość
Fredzik, ale ile mniej więcej dodajesz tych czuszek? Jedną na słoik, czy pół, czy 2 plasterki?
wiedziałam, że padnie to trudne pytanie , odp. na oko...
hmmm, powiedzmy, że plasterek max 0,5 cm na słoik 1,5l i nie za dużo ziarenek bo one diabelsko ostre są.
Ja odrobinę czuszki do wszystkiego (prawie) co gotuję dodaję.
reklama