reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

Jestem nadal chora:-(z tym, że już bez taryfy ulgowej. Zaraz Zosia idzie spać to odpocznę, ale od 13 do wieczora jakoś jej czas musze zorganizować. Pewnie pojedziemy do koleżanki, która też ma małe dziecko.

agutek - jaka ty jesteś, no! oczywiście, że idzie sie do lekarza:tak:może nie od razu do neurologa, ale bierzesz skierowanie do lekarza rehabilitacji medycznej, ten Cię bada, przepisuje Ci zabiegi: masaże, naświetlania i tp. i jesteś jak MŁODY BÓG:tak::-)

reklama
madzikm bidulo kuruj się:tak: zdrówka:-)
u nas już po gościach mała nieprzytomna właśnie idzie spać:tak: a ja dokończe malowanie balkonu:tak:

Madzikm zdrówka życzę.

agutek - jaka ty jesteś, no! oczywiście, że idzie sie do lekarza:tak:może nie od razu do neurologa, ale bierzesz skierowanie do lekarza rehabilitacji medycznej, ten Cię bada, przepisuje Ci zabiegi: masaże, naświetlania i tp. i jesteś jak MŁODY BÓG:tak::-)

Co do bóli kregosłupa to ja też mam niestety. Chodziłam na masaże, prądy, pole magnetyczne i pomagają ale tylko na jakiś czas. Jak zaczynasz dźwigać to znowu wracają.
Ale raz na jakiś czas warto chodzić żeby się nie pogłębiały te skoliozy i lordozy.
No i mi zalecił lekarz ćwiczenia wzmacniające kręgosłup.
Także tobie Agutek też radzę się wybrać do lekarza.

Dziewczyny, mam taką dziwną sytuację:

W czerwcu kobieta kupiła u mnie kilka rzeczy i zapłaciła na konto, ale nie miałam z nią żadnego kontaktu. Wysłałam jej maila, czy wysłać paczkę inpostem (wtedy był strajk poczty), nie odpisała, więc wysłałam inpostem. Parę dni temu paczka do mnie wróciła - klientka nie odebrała awiza. Wysłałam maila - nic, dzwonię - nie odbiera, nagrałam się - nic. Co byście zrobiły na moim miejscu? Myślę, czy nie zwrócić kasy na to konto, z którego przyszła, ale z drugiej strony to dla mnie kłopot, bo musiałabym od nowa wystawiać aukcje, płacić prowizję...

no to pa, jedziemy na wieś:tak:

Bawcie się dobrze :-)

madzikm jak zdrówko?
malaga jak sytuacja na froncie? lepiej? mam nadzieję, że tak :tak:
roksi balkon wymalowany? ty męża zagoń do takich robótek ;-) chociaż powiem, że u nas malowanie sypialni to też głównie moja robota była, chyba babki mają większy dryg do tego:confused: szok normalnie:szok::-D
elahar soczewica? :szok: :-) Ale masz oryginalne pomysły na jedzonko :tak: Ja to w moim całym życiu soczewicę chyba jadłam raz. W barze wegetariańskim zamówiłam gołąbki z soczewicy...no cóż...bleeeeee :baffled::-D:cool2:A u nas sinlac i kaszka poszła w zapomnienie, ale będę musiała za jakiś czas może znowu spróbować? Mała zaprotestowała już jakiś czas temu więc na kolację teraz tylko jedzonko w kombinacji mleko + kanapka/roladki z wędliny i sera/kiełbaska.
pooka jak tam po całodziennym zebraniu? żyjesz jeszcze? ;-)
kasia580 kobieto gdzie jesteś i czemu tak rzadko?:-p
ewa jak dziś apetyt Wiktorii?

Coś nam miloku totalnie się zagubiła w angielskich zaułkach. Pamiętacie kiedy do nas zajrzała ostatnio?

My dziś uciekamy na urodzinkową imprezkę.
Babcia zaraz przyjedzie, ja już wypachniona, wskoczę w ciuszki i lecimy na zabawę.
Miłego wieczora baby :cool2:

reklama
roksi balkon wymalowany? ty męża zagoń do takich robótek ;-) chociaż powiem, że u nas malowanie sypialni to też głównie moja robota była, chyba babki mają większy dryg do tego:confused: szok normalnie:szok::-D
My dziś uciekamy na urodzinkową imprezkę.
Babcia zaraz przyjedzie, ja już wypachniona, wskoczę w ciuszki i lecimy na zabawę.
Miłego wieczora baby :cool2:
Agutku chyba miej bałaganią przy takiej robocie:-D
miłego imprezowania:tak:

Ewelina zazdroszczę Wam wsi:-) fajnie sobie tak pojechać i odpocząć od miasta:tak:
blueberry na allegro jest centrum sporów napisz do nich:tak:

Do góry