reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dobry wieczór Kobitki :tak:
blueberry, tu ;-)
agatulka, nie otwiera mi się :-(

Spotkanie, fajna rzecz ale nie wiem czy to realne bo , jak pisała ewa, my chyba tylko do siebie mamy blisko :-p

Witam:tak:
Wczoraj tylko luknełam co u Was:tak: u mnie w domu gorąca dyskusja odnośnie wakacji:baffled: jeśli chodzi o polskie morze to jestem przerażona jakością standardu do ceny:szok: więc wszystko wyliczyliśmy i wyszło że tydzień nad morzem będzie nas kosztował tyle co tydzień za granicą z gwarantowaną pogoda i opcją all:tak: dzisiaj idę do biura podróży i chyba padnie na Turcję ze względu na Natasie:tak: załapie się z nami moja siostra z chłopakiem:tak: także raźniej w większej grupie:tak:

bosh ale kombinacje z wakacjami:szok: kurcze w końcu trzeba się na coś zdecydować bo zostaniemy w domu:-D:-D

blueberry czy Karolek leci z Wami:confused:

Hej,wybaczcie moje milczenie,ale cierpię na notoryczny brak czasu, jak nie pracuje to cos zawsze jest w domu do zrobienia i staram sie spędzać jak najwięcej czasu w Ignasiem bo mam wyrzuty ze go zostawiam na cały dzień i po takich 3 dniach to już nawet nie chce do mnie tylko do taty:( a mój M mnie jeszcze dołuje! W związku z tym wyjeżdżamy na tydzień w nd na wieś i mamy zamiar odpoczac!

Witam:tak:
Wczoraj tylko luknełam co u Was:tak: u mnie w domu gorąca dyskusja odnośnie wakacji:baffled: jeśli chodzi o polskie morze to jestem przerażona jakością standardu do ceny:szok: więc wszystko wyliczyliśmy i wyszło że tydzień nad morzem będzie nas kosztował tyle co tydzień za granicą z gwarantowaną pogoda i opcją all:tak: dzisiaj idę do biura podróży i chyba padnie na Turcję ze względu na Natasie:tak: załapie się z nami moja siostra z chłopakiem:tak: także raźniej w większej grupie:tak:

bosh ale kombinacje z wakacjami:szok: kurcze w końcu trzeba się na coś zdecydować bo zostaniemy w domu:-D:-D

blueberry czy Karolek leci z Wami:confused:

roksi a możesz napisać jak sobie to policzyliście i ile wam wyszło za tydzień wakacji nad morzem a ile wychodzi w Turcji?

Witam się z pracy już

byłam w żłobku do którego oddaje Mika od września i jestem w strasznym stresie już, mnóstwo wątpliwości, a może nie ten tylko inny, a może jakąś pania ode mnie ze wsi i strasznie się zamartwiam na zapas :-:)-:)-(

teraz z Miśkiem jest moja mama, ale musi zadbać o zdrowie

reklama
dzień dobry

Moja wczoraj do 10-ej łaziła po domu i nie dawała się uśpić. Później o 4 zrobiła mi pobudkę na picie i o6.30 wstała na dobre.
Zimno u nas i pada deszcz i jak tu wakacje w Polsce planować. Roksi masz rację z tym wyjazdem zagranicznym. Za wysokie u nas ceny, pogoda niepewna i standard taki sobie. A jak warunki dobre to i cena "odpowiednia"

Do góry