reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry

jestem niewyspana. Młoda obudziła się o 4 nad ranem i ryczała. Nie chciała być na rękach, w końcu wzięłam ją do sypialni a ta dalej w ryk. W końcu powiedziałam, że ja idę spać i niech robi co chce, to stała mi w drzwiach i się darła. Wstałam więc, a ta zaprowadziła mnie do salonu, położyła się na naroznik i poszła spać. Nie wiem co ona widzi w tym narożniku, ale co się w nocy obudzi to na niego idzie spać.

Po jakimś czasie wzięłam ją do sypialni. Poprzewalała się, pomarudziła i w końcu zasnęła. Ale ja nie wyspałam się :wściekła/y:

Obstawiam, że ona się budzi z głodu. Bo ostatnio na kolację bardzo mało je, a potem ryczy i stoi w kuchni i czeka aż dam jej zjeść coś. Dziś dałam butlę to trochę wypiła i od razu się uspokoiła.

Muszę się pochwalić - m dostał lepszą pracę. Nie jakąś super, ale kaska lepsza niż do tej pory :tak:. Zagadałam na temat staranek w październiku, ale :no:. Będę urabiać dalej, może wynudzę :-p.

Gratuluję :-)

Dzień dobry :-)

Agutek - a może to ząbki męczą Tolę? Piotruś tak nerwowo spał ostatnio, budził się z płaczem, no i oczywiście znalazłam kolejnego ząbka :tak:

Ja się pomalutku zbieram.. O 9 ma przyjść teściowa i jadę się zapisać :happy2: Boję się jednego - synusiowej histerii, jak go będę z babcią zostawiać :sorry: Ostatnio tylko mama się liczy, wszyscy inni są be :sorry: Nawet jak wychodzę z psami na spacer, a synek zostaje z tatą, to jest histeria :shocked2:
Okropnie się czuję po takiej akcji.. Niby wiem, że nic złego mu się nie dzieje, ale te łzy... :sorry:

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Witam się niewyspana:wściekła/y:
córcia od 4 nie śpi:no: zabrałam ją do sypialni to się rozbrykała więc z powrotem do łóżeczka ryczała:wściekła/y: więc znów do sypialni i znów brykała:szok: zasnęła przed 7 i spała do 8:30:wściekła/y: bosh co za noc:eek:
Agutku łącze się z Tobą w niewyspaniu:-D

Bluebrry gratulacje:tak:
Sandi wracaj szybko i pamiętaj w Polsce też mamy światłowód i anteny:-D:-D:-D

reklama
Hello :)

Agutku, Roksi - współczuję i łączę się w bólu - nie śpię od 5 rano i też akcja BEDE SE RYCZEĆ I CO MI ZROBICIE? i krótkie pobudki w nocy,
spać mi sie nie chce bo jestem na wysokiej adrenalince - dostało mi się w pracy za przybycie o 9.45 bez uprzedzenia zamiast do 9-tej :-(

Blue gratulacje :))))

Malaga, też mi zawsze ciężko jak tak ryczy, ale qrcze niestety muszę być czasami twardym a nie miętkim
przerabiałam to głównie przy odstawianiu od cycka i nauce zasypianiu w łóżeczku i trochę się zahartowałam, pękam zazwyczaj gdy mam kiepska psyche

Ewelina, może to hormonki? jak sobie na to zwalę to mi zazwyczaj łatwiej przejść smutki

Do góry