reklama
elahar
mama Madzi
hej
Ja dzisiaj wyspana i opita kawą więc od rana biegałam z córcią po mieście i robiłam zakupy. Nakupiłam owoców żeby zamrozić na zimę bo zawsze tak robię ale ceny to w tym roku zwalają z nóg.
Kiedyś Agutek napisała, że ja to sporo czasu spędzam na dworze i to prawda. "Nosi mnie" nawet jak jest nieciekawa pogoda a Magda dotlenia się ze mną.
Ewelina też mam ostatnio coraz więcej takich dni, że nic mi się nie chce, chyba właśnie przez tą rutyną i tylko właśnie takie wycieczki mi pomagają.
Ja dzisiaj wyspana i opita kawą więc od rana biegałam z córcią po mieście i robiłam zakupy. Nakupiłam owoców żeby zamrozić na zimę bo zawsze tak robię ale ceny to w tym roku zwalają z nóg.
Kiedyś Agutek napisała, że ja to sporo czasu spędzam na dworze i to prawda. "Nosi mnie" nawet jak jest nieciekawa pogoda a Magda dotlenia się ze mną.
Ewelina też mam ostatnio coraz więcej takich dni, że nic mi się nie chce, chyba właśnie przez tą rutyną i tylko właśnie takie wycieczki mi pomagają.
madzikm
Mamy lutowe'07
agutek/roksi - u nas też był taki kryzystrzeba przetrwać i tyle, najczęściej coś zjadła i się uspokajała, spała wtedy jeszcze z godzinkę
my na szczęście zmodyfikowaliśmy jedzenie w krzesełku 0 5/6 rano, teraz wypije kaszkę z bidona leżąc obok nas w łóżku:-)
Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść
ewelina - zostaw z kimś Piotrusia i wyrwij się gdzieśalbo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkęalbo umów się z kumpelą w domu...
blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
rozbawił mnie tekst z nudzeniem o staranka
my na szczęście zmodyfikowaliśmy jedzenie w krzesełku 0 5/6 rano, teraz wypije kaszkę z bidona leżąc obok nas w łóżku:-)
Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść
ewelina - zostaw z kimś Piotrusia i wyrwij się gdzieśalbo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkęalbo umów się z kumpelą w domu...
blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A Karol je dopiero o 8 śniadanie.Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść
U mnie to by nie przeszło - nawet zakupów się nie da zrobić, bo moje dziecko po 3 minutach w sklepie zaczyna wrzeszczeć .albo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkę
Pytasz o pensję roczną, czy jak?blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
Hm... o żłobku na razie nie myślę - babcia się odobraziła i zapał mi minął ;-). Ale do drugiego malucha na pewno będzie niania .
A
Agutek
Gość
madzikm moja też mimo sytych kolacji je o 6.00. Zawsze. Tyle, że teraz budzi mi się o 4
A
Agutek
Gość
elo
ewa0381
Fanka BB :)
Siedzę cicho, nie chcę was denerwować.
ewa0381
Fanka BB :)
A co tam. Pochwalę się. WYSPAŁAM SIĘ!!! W końcu po 16 m-cach!!! Dziecię spało dziś w nocy z tatusiem, obudziło się o 6ej i zaczęło krzyczeć "nie, nie, nie". Chciała do mamy, więc m ją przyniósł do mnie i usnęła. Budzę się, patrzę na zegarek i , biegnę do drugiego pokoju, żeby się upewnić która godzina. Byłam pewna, że m przestawił zegarek. BYŁA PRAWIE 12.00 Nie mam pojęcia jak to mozliwe, że tyle spałyśmy, że moje dziecię wcześniej sie nie obudziłoSiedzę cicho, nie chcę was denerwować.
reklama
A
Agutek
Gość
wow ewa to pospałaś