reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
my też mamy cięzki dzień za soba, a tak w ogóle od powrotu ze wsi wszystkie sa fatalne:no::no:, mały chce ciagle na dwór, a tu pogoda w kratkę:-(, no i ja w domu coś muszę zrobić:-(, Piotrus jest cały nieszczęśliwy:-:)-:)-(,
teraz już spi i ja też idę, bo mnie jego płacz strasznie męczy i tak mi go szkoda:-(

pa pa;-)

Malaga, u mnie też wypadki wczoraj podobne, płakał bardzo :-( b

Zdjęcia dopiero 'wywołałam' od urodzenia synka, i zrobiłam taki mały albumik z najlepszymi bo też mam ich z 200 :)

Sandi, o baby blue napiszę jak wena przyjdzie

I też już idę spać. Bo ciężki tydzień w pracy i następny też i może sobota pracująca... Dobranoc

Agutek możesz wrzucić na zamknięty kilka fotek o których była mowa, ale jako załączniki. Chciałabym zobaczyć jakim aparatem można zrobić tak ładne fotki.

malaga współczuję, córa od lekarki dostała drzwiami z przodu w głowę, upadła do tyłu i wyrżnęła głową w podłogę. Mimo, że jutro będzie 3 tygodnie, to guz nadal jest:szok:

reklama
Do góry